Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα ΟΕΑ πήγαν... Καλλιθέα !

Έλαβα και δημοσιεύω το παρακάτω κείμενο από τον Δημήτρη Μπούρα SV1LKM.


Την Κυριακή 5/4/2015 ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας διοργάνωσαν με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ  τον 4ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, "Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2015".

Οι συμμετοχές των αθλητών ήταν οι περισσότερες απο κάθε άλλη χρονιά. Γεγονός που αποδεικνύει οτι το κίνημα για άθληση και τρέξιμο μεγαλώνει. Απο νωρίς το πρωϊ, διοργανωτές και εθελοντές, κλιμάκια του δήμου καθώς και η Τροχαία Καλλιθέας δημιούργησαν όλες τις προϋποθέσεις για τη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Για δεύτερη χρονιά συμμετείχαν  και οι Ομάδες Εκτάκτων Αναγκών(ΟΕΑ)  της Ένωσης Ελλήνων Ραδιερασιτεχνών(ΕΕΡ). 
Ραδιοερασιτέχνες συνάδελφοι συμμετείχαν στις επικοινωνίες και στο συντονισμό των αγώνων δρόμου που έλλαβαν χώρα την Κυριακη, με αφετηρία την πλατεία Δαβάκη. Στόχος ήταν η κάλυψη του αγώνα και πλήρωση των σημείων ανεφοδιασμού και φροντίδας των αθλητών.

Στην Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών συμμετείχαν οι συνάδελφοι: SV1IYA,SV1IXY,SV1IEG,SV1IUC,SV1JFS,SV1LJJ,SV1LHM,SV1LKM.

Με κέντρο επικοινωνιών την Πλατεία Δαβάκη κάλυψαν τον αγώνα τόσο σε VHF - UHF επικοινωνίες όσο και σε APRS απεικονίσεις των οχημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές άκουγαν και έβλεπαν τα σημεία που τους ενδιέφεραν. Είχαν ενημέρωση για την πορεία του αγώνα καθώς και για τις ανάγκες των σταθμών για τη φροντίδα των διαγωνιζόμενων.Είχαμε μια άψογη συνεργασία τόσο με τους υπεύθυνους όσο και με την Τροχαία Αθηνών καθώς και με τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που είχαν έντονη παρουσία και δυνατή αντίδραση σε όλα όλα τους ζητήθηκαν.

Σε σχέση με τον Μαραθώνιο που συμμετέχουμε μπορεί να θεωρρηθεί πιο εύκολη η δράση μας. Όμως απεδείχθει πιο δύσκολη, σε μία περιοχή  με κλειστό οδικό ιστό όπως η Καλλιθέα. Σε αυτη την περίπτωση για λίγη ώρα χρειαζόμαστε γρήγορα αντανακλαστικά, με σωστή κατανομή αρμοδιοτήτων, με μια άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Φορέων. Ειλικρινά χαιρομαι γιατί όλοι δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους.


Σας παραθέτω συνδέσεις όπου θα μπορέσετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το γεγονός.


όσο και με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων στο αγωνιστικό μέρος.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον κ.Δημάκο που σαν υπεύθυνος του αγώνα έδειξε ενα φοβερό πάθος και μια αγάπη για τη πόλη του. Όλους τους εθελοντές που δυναμικά έδωσαν το παρόν και βοήθησαν για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Καλλιθέας ο οποίος και τερμάτισε αλλά και συνεργάστηκε και βοήθησε αφάνταστα στο τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους που είμασταν μαζί την Κυριακή το πρωί.

Ευχαρισώ ιδιαίτερα όμως τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που συμμετείχαν σαν δρομείς στον αγώνα της Κυριακής. Τυχαία βρήκα και είπα καλημέρες με τον SV1OBV και τον SV1DVZ (Τον 
έτρεχε όλη την οικογένεια) .Χάρηκα ιδιαίτερα που τους είδα να τερματίζουν. Και οι δύο δήλωσαν με μεγάλη χαρά οτι στο Μαραθώνιο θα τρέξουν με φορητό.

Να είμαστε όλοι καλά. 
Είναι σημαντικό και να συμμετέχουμε και να δοκιμαζόμαστε.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία.
Νομίζω ήταν ένα ευχάριστο  διάλειμμα για όλους μας.

Ευχαριστώ τα ΟΕΑ και την ΕΕΡ που ειναι δραστήριοι.



Καλή συνέχεια, καλές επιτυχίες.

SV1LKM "

2 σχόλια:

CW Fun είπε...

Δεν θυμάμαι αν ο Ντίνος είναι SV1 ή SV3IEG γιαυτόκαι δεν το διόρθωσα.

Γκιώνης είπε...

Ειναι SV3IEG. Συγνώμη για το λάθος. Είναι απο τις λίγες φορές που τον βλέπω στον κάμπο και εκανα λάθος.
O Ντίνος είναι βουνήσιος και SV3.

Ευχαριστώ για τη δημοσίευση.

Συγνωμη για οποιο λαθος.

Γκιώνης.