Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου CTC CW CUP

Αναρτήθηκαν στην σελίδα της ΕΕΡ τα επίσημα αποτελέσματα.

SV1/SV2KBS, SV8GKE και SV1ME η πρώτη τριάδα για την κατηγορία SOAB και SV1CEI/QRP,TA4/DJ5AA/QRP και UA6CEY/QRP για την κατηγορία SOAB/QRP.

Υπήρξε αύξηση συμμετοχών σε σχέση με το πρώτο CTC CW CUP, όχι όμως ικανή ώστε να δικαιολογεί την αλλαγή των κανονισμών στην αυστηρότερη μορφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Παρά τους ευσεβείς πόθους μετά την διασταύρωση των ημερολογίων δεν άλλαξε κάτι, η νίκη της SV2KBS είναι πεντακάθαρη και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση!!

Επιτέλους ας παραδεχτούμε ότι όταν χάνουμε από κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και απατεώνας, ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο της απίθανης περίπτωσης μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ είναι καλύτερος από εμάς. Ας δούμε πρώτα τα δικά μας λάθη και τι έκανε καλύτερα ο άλλος από εμάς ώστε να νικήσει και μετά ψάχνουμε για δράκους.

Συγχαρητήρια στην SV2KBS Βίκυ και τον Νίκο SV1CEI για τις πρωτιές. Επίσης στον Στάθη SV5DKL για την άψογη δουλειά που έκανε στην έκδοση των αποτελεσμάτων.
Ένα σημείο που θα πρέπει να επανεξετασθεί είναι ο σταθμός GTC Club να βγει εκτός κατάταξης, είναι άδικο για τους συμμετέχοντες να τον έχουν αντιμέτωπο την στιγμή που δίνει δεκαπλάσιους πόντους από αυτούς και φυσικά όλοι αυτόν κυνηγούν πρώτα.

Εν αναμονή του 3ου GTC CW CUP. Ελπίζω τον διαγωνισμό να τιμήσουν περισσότερα μέλη του...

e e
CW Fun

9 σχόλια:

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Duracell φοράς βρε Μιχάλη ;;
Ακόμα δεν γύρισες από DXpedition κι άρχισες το γράψιμο !!!

Συγχαρητήρια για την θέση σου στην κατάταξη της κατηγορίας Α’ και διακρίνω ότι στο 3ο GTC CW Cup θα γίνει τρελή μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου !!
Όπως έγραψα και παλαιότερα, για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι κάποιος "έκλεψε" ή έστησε QSOs, κτλ., γι’αυτό οι κανονισμοί έγιναν τόσο αυστηροί...ούτως ή άλλως...δεν εξαιρείται κανένας από αυτούς.
Διευκρινίζω ότι το club station SZ1SV του GTC είναι στη λίστα της γενικής κατάταξης, αλλά στη δική του κατηγορία (GTC Club Station), η παράθεσή του εκεί έγινε μόνο για λόγους σύγκρισης των scores.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και θα περιμένω το log σου για το 3ο GTC CW Cup.

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Και φυσικά, εννοείται ότι το club station του GTC δεν λαμβάνει κανένα τρόπαιο ή βραβείο, ακόμα κι αν το score του είναι υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλου διαγωνιζόμενου.

CW Fun είπε...

Άστα να πάνε Στάθη, έφτασα στις 4 το μεσημέρι Λευκάδα με ενέσεις καφεινης!! Πάρα πολύ ταλαιπωρία, από χτές το πρωί στις 5.00 ξύπνιος, ξεστήσιμο του καταυλισμού και πολύ ταξίδι...μα πάρα πολύ!!

Σε ευχαριστούμε για την ηθική στήριξη στην αποστολή. Λεπτομέρειες σύντομα!

Τνχ για την διευκρίνηση περί gtc station, υπήρχε λίγο ασάφεια.

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Καλημέρα.
Φρέσκα νέα ... ο Iliya, LZ4UU, είναι κατά 70% βέβαιο ότι ΔΕΝ θα συμμετάσχει στο Balkan HST Champ.

ΟΛΕ !! Νέες ελπίδες για καλή θέση στο MR ...

The road less pedaled είπε...

?!! Giati ? Sorry gia tin xronokathysterisi alla eimai allou. Ti egine me ton Ilya ?

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Hola, κοπελιά!
Πες κατ'αρχήν αν έγινες και επίσημα θεία κι αν όλα πήγαν καλά!
Ο Iliya δεν μου έδωσε εξηγήσεις, το πιθανότερο είναι να μην έρθει. Θα το αποφασίσει 1-2 μέρες πριν, μου είπε...δλδ. σήμερα-αύριο.
Άντε να δούμε...

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Ααα.
Μόλις διάβασα ότι τελικά θα λάβει κανονικά μέρος...
Bye bye MR ...

The road less pedaled είπε...

Το θέμα είναι να μπορέσεις να κάνεις εκεί ό,τι καλύτερο μπορείς, δλδ τα σκορ που κάνεις σπίτι. Κανονικά θείτσα επί δύο, έχω πολιτισμικές δραστηριότητες σε λέω !!
Καλή επιτυχία Στάθη !!!!!!

CW Fun είπε...

Στάθη καλύτερα μια αξιοπρεπή εμφάνιση δίπλα στα Ιερά τέρατα παρά μια πρώτη θέση ελλείψη δευτέρου!!
Καλή επιτυχία!