Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

IARU R1 CW FIELD DAY

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου είναι το IARU R1 CW FIELDAY. Η ΕΕΡ φρόντισε έγκαιρα όπως πάντα να μας ζητήσει να συμμετάσχουμε.   Με δεδομένο ότι η ίδια η διοργανώτρια αρχή δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τους διαγωνισμούς ΔΕΝ θα λάβω μέρος. Όταν αντιστραφεί αυτή η κατάσταση θα είμαι ο πρώτος που θα την στηρίξω. Εξάλλου από διάφορες φήμες που κυκλοφορούν όλες οι κορυφές και παραλίες του λεκανοπεδίου θα έχουν κατακλυστεί από μέλη του γνωστού γκρουπέτου, μιας και η αγάπη τους προς το Ιερό mode αγγίζει τα όρια ψύχωσης! 

Επειδή όμως δεν μου έρχεται καλά να κάτσω στον καναπέ, αποφάσισα για φέτος να το "τρέξω" single op, low pwr, και να στείλω το log  στην DARC, όπου εκεί δέχονται και εκτός Γερμανίας συμμετοχές. Φυσικά εκεί γίνεται log check, εξάγονται πλήρη UBN report's, και δεν μπορεί να αγχωθεί κανένας και για τίποτα.

Λόγω του ότι η ομάδα υποστήριξης είναι απασχολημένη για το Σ/Κ δεν έχω πολλά περιθώρια για κάτι σοβαρό. Σκοπεύω να εγκαταστήσω ένα rotary dipole για 20-15-10 μέτρα και δύο full size dipoles για 80-40 μέτρα. Γεννήτρια 1KVA και το FT 1000 με 100 W.(που να κουβαλάω το SDR στα βουνά!)
Αυτά είναι τα σχέδια, από Δευτέρα θα ξέρουμε αν έγιναν και πράξη!

Οι φωτογραφίες αφορούν συμμετοχή του SZ8L & SX7W τα προηγούμενα έτη.





e e
CW Fun

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"αποφάσισα για φέτος να το τρέξω single op, low pwr,"

Low pwr? Τί low pwr??

Γκέκας: Διαγραφή !

CW Fun είπε...

Τα watt της άδειας μόνο LOW μπόρεις να τα χαρακτηρίσεις!