Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Hamfest Friedrichshafen 2013

UPDATE 29-6
Τελικά άμα ο ανταποκριτής είναι μάχιμος.....
Tnx Cliff για τις φωτογραφίες. Πολύ χειριστήριο λέμε, μα πάρα πολύ!! Μα καλά εκεί δεν έχουν γκρουπέτα να το κηδέψουν το απαρχαιωμένο mode; Τόσο βλάχοι είναι;;


























Σε εξέλιξη είναι η διεθνής συνάντηση ραδιοερασιτεχνών στην Γερμανία. Ο πολεμικός ανταποκριτής  του blog έστειλε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες. Όπως φαίνεται όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι εκεί, ακόμα και εταιρεία SDR με κόσμο μπροστά της, τι να πεις!!!!!! που λέει και μια ψυχή.

Βέβαια ακόμα και στην Γερμανία είναι υπανάπτυκτοι, όλο χειριστήρια έχουν στους πάγκους, ούτε λαμπούλες ούτε καρδερίνες και αράχνες να αλωνίζουν γύρω γύρω. Γιώργο SV3PJL μάλλον έκει έπρεπε να πας..



















e e
CW Fun

11 σχόλια:

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Καμιά φώτο του RAAG Booth κανείς ?? Η φωτογραφία των χειριστηρίων με τα MLA-2500B σε κάθετη πόλωση είναι όλα τ’άλογα !!

CW Fun είπε...

Νομίζω ότι δεν έχει πάει η Ένωση αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Κάτσε να δούμε τι υλικό θα στείλει ο ανταποκριτής!

SV3PJL είπε...

Ο ραδιοερασιτεχνισμός είναι απόλυτα συνυφασμένος με το cw, μπορεί να υπάρχει και χωρίς, αλλά κάτι θα του λείπει. Ωραίες φωτογραφίες!

CW Fun είπε...

Ακριβώς!!!

Η Ένωση τελικά δεν πήγε Γερμανία, κρίσης γαρ!

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Καλά τα vibro, καλά τα begali, καλά τα yaesu και τα hilberlings, αλλά τα scheunemann kick a$$ ...

CW Fun είπε...

scheunemann kick

Τίντουτο πάλι ρε Στάθη;;;;

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

http://www.scheunemann-morsetasten.de/

Εγώ έχω το Einhebel 2

CW Fun είπε...

Λουλούδι!!

Ανώνυμος είπε...

και εγω οταν ημουν μικρος και επαιζα call of duty αγοραζα ακριβο χειριστηριο για να σκοτωνω περισοτερους... και στο τετρις για να ανεβασω το σκορ μου επαιρνα χειρηστηρια με ρουλεμαν κτλ

νομιζω με αυτα θα κανετε δουλιτσα στο rufz Και θα περασετε στην επομενη πιστα

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

...ακόμα μικρός είσαι...και διαβάζεις blogs που δεν είναι του ενδιαφέροντός σου...

CW Fun είπε...

Ανώνυμε φίλε κάπου έχεις και εσύ δίκιο, αλλά όχι σε όλα. Το Call of duty για παράδειγμα είναι ένα παιχνίδι, που αν παραμείνεις στα πλαίσια του παιχνιδιού περνάς ευχάριστα λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι, μιλάμε για καμένα εγκεφαλικά κύτταρα, για νεολαία που κοιμάται επάνω στο πισί και από το πολύ "κάψιμο" δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα πρεζόνια.

Το rufzxp ή το MR είναι μια δεξιότητα που πέραν της απόλαυσης που σου δίνει σε κάνει και καλύτερο χειριστή CW, τα αποτελέσματα τους τα βλέπεις ζωντανά on the air!

Όταν βέβαια ο κώδικας διδάσκεται ακόμα στα ανατολικά σχολεία, όταν παγκόσμια τα qso σε cw είναι πάνω από το 50%, δεν μπορούμε να μιλάμε για "επόμενη πίστα"

Κάνε την δική σου προσπάθεια, ας είναι και 500 πόντοι για παράδειγμα, η χαρά που θα σου δώσει όταν πας στους 600 θα είναι μεγαλύτερη από το να σκοτώσεις 10 φανταστικούς δράκους στο αγαπημένο σου παιχνίδι!