Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη στο HAMFEST.

Και φέτος τα κατάφερα να παρευρεθώ στην συνάντηση ρ/ε της Ένωσης. Σε ένα αυθημερόν  ταξίδι μαζί με τον SV8BUS τηρήσαμε το έθιμο. Όπως πάντα δεν ψώνισα τίποτα καθώς κατασκευαστής δεν είμαι για να πάρω κάτι μεταχειρισμένο, στα μεσαία δεν βγαίνω και τα οικονομικά μου επέτρεπαν μόνο την φωτογράφηση νέων μηχανημάτων. Βέβαια πήρα το δωράκι μου από τον Χάρη SV3AQO, το logo του blog χαραγμένο σε ξύλο.

Συνάντησα όπως πάντα πολλούς καλούς φίλους, γνώρισα αρκετούς και γενικά πέρασα καλά. Επιτέλους γνώρισα και από κοντά τον Στάθη SV5DKL και είχα την χαρά να του δώσω εγώ την μοναδική κάρτα που του έλειπε από την Καλόλιμνο, 30μ ssb!! Διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την αγάπη του SV2FWV προς το μικρόφωνο, το ζούσε ο άνθρωπος!



Επίσης συνάντησα το ανερχόμενο αστέρι της Ιεράς διαμόρφωσης  Γιώργο SV3PJL. Όταν τα διάφορα γκρουπέτα μάχονται και  πετυχαίνουν την κατάργηση του κώδικα, κάποιοι τον μαθαίνουν από αγάπη. Η βελτίωση του Γιώργου το τελευταίο έτος είναι σημαντική. Βέβαια αυτό το αθώο μικρό παιδί είχε το θράσος να ομολογήσει ότι ήρθε στο hamfest για να αγοράσει χειριστήριο!!!!!! αλλά δεν βρήκε τίποτα....που πας ρε Καραμήτρο?!! (Γιώργο ακόμα περιμένω να στείλεις την φωτό).

Κλείνοντας να πω  ότι παρά τις εξαγγελίες του γνωστού γκρουπέτου χαμηλής ισχύος,ψηφιακής λαγνείας και ο Θεός φυλάξη ότι θα μας έκαναν επίδειξη τεχνολογίας αιχμής, θα μέναμε με ανοιχτό το στόμα και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά, δεν είδαμε τίποτα. Μάλλον ντράπηκαν να βγάλουν σε κοινή θέα κατασκευές αμφίβολες ως προς την ορθή λειτουργία τους! Σε αντίθεση ο JGW προσπάθησε να βρει κοινά σημεία στο Kenwood 990 κοιτώντας με δέος το κορυφαίο αναλογικό Ράδιο.



Ο διακόπτης ΑΕΡΑΣ όλα τα λεφτά!










e e
CW Fun

11 σχόλια:

SV3PJL είπε...

Του χρόνου θα έχει και περίπτερο για τους fun του cw! Λέμε τώρα...
Check your inbox!
73

CW Fun είπε...

Tnx Γιώργος, τις έλαβα.

Καλή ιδέα για του χρόνου εεεε, και ένα pc με ρουφζάκι για παιχνίδι εεε?

Στάθη τι λες?

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Αλλά σε ηχομονωμένο θάλαμο, ή με αεροπορικού τύπου ακουστικά, γιατί με τη βαβούρα του Hamfest, ούτε 20k δε θα πιάσουμε !!

CW Fun είπε...

20κ?????
Φίλε αυτό είναι όνειρο ζωής για μένα, μια μέρα να φτάσω τα 20κ!!(αν κάνω βέβαια προπόνηση γιατί έχω σταματήσει κάνα χρόνο τώρα)

Δεν είναι κακή ιδέα, για χαβαλέ θα είναι,όχι για διαγωνισμό hst.

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

θα μπορούσαμε όντως να το πραγματοποιήσουμε σαν διαγωνισμό HST αποκλειστικά για νέους ή φιλόδοξους HSTers (εγώ δλδ. θα έχω μόνο το ρόλο του κριτή, ας πούμε), κατά το weekend του hamfest και ο top scorer (μέχρι Κυριακή μεσημέρι π.χ.) να κερδίσει κάτι συμβολικό, ένα χειριστήριο ή keyer, ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του GTC ή του παρόντος blog ... τέτοιο style. Πώς σας ακούγεται?

CW Fun είπε...

Δεν'κακό!!
Για να το σκεφτούμε καλύτερα......

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Περιμενω ... και περιμενω ... και περιμενω ... μπας και σιγοντάρει την κουβεντούλα η "αέρινη" φιλενάδα μας ... με καμιά ιδεούλα, πως τα κάμουν εκεί στα ξένα ... κτλ κτλ.
Άντε ντε, που'σαι βρε blondine ??
Αν δεν εμφανιστείς, θα αναγκαστώ να το οργανώσω με τη συμπάθειά σου !!

Ανώνυμος είπε...

Ο αντίπαλος πάγκος θα κάνει διαγωνισμό τέτρις;

CW Fun είπε...

Μπααααα δεν θα υφίσταται μέχρι τότε το γραφείο μνημοσύνων CW!

Ανώνυμος είπε...

πάντως το rufzxp και το morse runner ειναι πιο κοντα στο Tetris απο ενα SDR το οποίο ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ραδιοερασιτεχνισμος σε σχεση με αυτα που απλα ειναι μια δεξιοτητα σαν να παιζεις Call of duty ενα πραμα..

τι να πεις ψυχικη νοσος!

ΥΓ το τι ανωμαλιες κανει ο καθεις στο κρεβατι του δεν μας απασχολει φυσικα.

CW Fun είπε...

Αυτά λέτε και ψαρώσατε εκείνο το αθώο παιδάκι και χάλασε 11 ολόκληρα δολάρια να πάρει usb stick....
RTL sdr το λένε, ένα πράμα με το γνωστό κανάλι.........