Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

VHF contest και Field Day 7-8/9/2013

ΠΡΟΣΟΧΗ


update: 
 Στην σελίδα της Ένωσης με τους κανονισμούς προστέθηκε η παρακάτω παράγραφος...

Επίσης τα logbook της κατηγορίας Β (vhf contest) θα γίνονται upload στο σύστημα της IARU (IARU Logbook robot) για να επωφελούνται και οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι που επικοινωνούν με SV.
(Όσα log φτάσουν στα χέρια μας μέχρι την επόμενη Κυριακή από αυτή του Filed day για να προλάβουμε την προθεσμία της IARU),

Δυστυχώς η IARU δίνει μόνο μία εβδομάδα προθεσμία οπότε χρειάστηκε να γίνει αυτή η παρέμβαση.
Βέβαια και πάλι προλαβαίνει κάποιος να το στείλει, εγώ προσωπικά τα περισσότερα ημερολόγια τα στέλνω απευθείας με την λήξη του  contest για να μην τα ξεχάσω. Καλό λοιπόν είναι όλοι οι συνάδελφοι να στείλουν έγκαιρα την συμμετοχή τους έτσι ώστε να δουν και το διακριτικό τους ανάμεσα σε όλους τους Ευρωπαίους συμμετέχοντες.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αλλαγή στην ημερομηνία υποβολής των logs ανακοίνωσε η ΕΕΡ στο site, δείτε ΕΔΕΔΩ τους κανονισμούς. Πλέον αντί για την 30 Οκτωβρίου θα πρέπει να στείλουμε τα ημερολόγια έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Σημαντική αλλαγή καθώς έτσι ο contest manager θα έχει στα χέρια του έγκαιρα τα ημερολόγια ώστε να μπορέσει να τα ανεβάσει στο upload robot της IARU εντός της προθεσμίας.

Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα τα ανεβάσει στην IARU η Ένωση. Έτσι πλέον δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει κανένας τυχάρπαστος ρ/ε την συμμετοχή κανενός! Εγώ για να είμαι σίγουρος πάντως θα τα ανεβάσω μόνος μου, όποιος άλλος ενδιαφέρεται μπορεί να το κάνει ΕΔΕΔΩ

Καλή συμμετοχή και ελπίζω να ακούσω πολλούς φίλους στον αέρα.

e e 
CW Fun

5 σχόλια:

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

... Ετοιμάζεται κάτι ΠΟΛΥ μεγάλο ... stay tuned ...

CW Fun είπε...

Κάτι πήρε το αυτί μου...

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

... άτιμη μπαταρία ...

Γκιώνης είπε...

Θα σας αγοράσει ο Μελισανίδης?

Γκιώνης

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Δεν Είσαι και Πολύ μακριά ... για μεγαλοεργολαβο μιλάμε ...