Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κακόγουστη φάρσα;;;;;

Ήδη έχει ενημερωθεί η ΕΕΡ, αν κάποιος άλλος σύλλογος η ραδιοερασιτέχνης έχει λάβει κάτι αντίστοιχο ας το προωθήσει στον SV1IW. Καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται, τους λείπουν πολλά  από ότι φαίνεται.....

Ημερομηνία: 20 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:28 μ.μ.
Θέμα: Contact email (www.sz8l.gr)
Προς: sz8l.gr@gmail.com

Somebody sent you an email using the contact form on your website. This is what he entered:
Name:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Postbox:
60092
Postcode:
15310
City:
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Country:
ΕΛΛΑΔΑ
Email:
***********@eeae.gr
Message:
Με τον παρόν θα ήθελα να σας ενημερώσω για το ετήσιο τέλος εγκατάστασης και λειτουργίας κεραίας όσον αφορά στη τήρηση των ορίων ακτινοβολίας (ΦΕΚ3271/06.12.2012,ΤΕΥΧΟΣ Β). Επειδή δεν βρίσκω τρόπο να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κ. ********* από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), στο τηλ. 210********. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Checkbox:
Yes



Βέβαια για QRP κεραίες δεν ζητάνε λεφτά, γκρουπετιανοί  μην μου αγχώνεστε !!

e e 
CW Fun



13 σχόλια:

SV3PJL είπε...

ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος...
άλλο και τούτο πάλι! κράτησε μας ενήμερους για τις εξελίξεις

SV3DCX είπε...

Το ΦΕΚ που αναφέρεται στο email (ΦΕΚ3271/06.12.2012,ΤΕΥΧΟΣ Β) είναι τελείως άσχετο με το θέμα.
Μυρίζει απάτη.

73 de Πάνος SV3DCX

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!! Είναι προφανές ότι μέλη των ταγμάτων εφόδου του AQRPNet κρύβονται πίσω ΚΑΙ από αυτήν την υπόθεση. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Πρέπει ΆΜΕΣΑ να τεθεί αυτή η παρα-ραδιοερασιτεχνική οργάνωση εκτός νόμου!!!

CW Fun είπε...

Κάτι παρανόηση έχει γίνει, δεν εξηγείται αλλιώς.Το φεκ παραπέμπει σε 200 ευρώ ανά κεραία, αλλά για άλλες κατηγορίες και όχι ρ/ε.
Είδομεν..

Μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι το ανώνυμο σχόλιο είναι απόλυτα συκοφαντικό και προσπαθεί να σπιλώσει το γκρουπέτο.ΔΕΝ υπάρχουν τάγματα εφόδου, τελεία και παύλα!! ΔΕΝ γίνεται να υπάρχουν τάγματα όταν τα μέλη σου είναι ένα άτομο όλο και όλο!!

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

... κι αυτό ανθυποπλίτης ...

Γκιώνης είπε...

Καληνυχτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Γκιωνης

ΥΓ Δωσαμε Δωσαμε.Τις προάλες εδωσα 2000€ για να γυρισει καποιος συνάδελφος απο τις φιλιπίνες.Δεν εχω αλλα.Φιλια σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Σταθη μπορεις να μου εξηγησεις τι ζορι τραβας μαζι μας? γνωριζεις κανεναν απο εμας και κανεις σχολια? ο γκεκας ειναι φιλος μας εχουμε πιει ενα κρασι μαζι και δικαιουτε να κανει πλακα, εσυ μας ξερεις?
κοιτα λιγο τα του οικου σου που εχεις κανει τους κανονες του GTC club ελαστικους σαν καποτα και τους αλλαζεις καθε χρονο με μονο σκοπο μπα και κερδισει κανενας την βικυ και ασε μας εμας στην πλανη μας. στο εχω ξαναπει. Την αλλη φορα εκανες δημοσιο ερωτημα για προτασεις προς βελτιωση των κανονων του Cup και μετα βγηκες και ειπες ξερεις αυτοι ειναι οι κανονες και δεν ακουσες τιποτα απο οτι σου ειπαν. ασχολησου λοιπον περισσοτερο με το δικο σου γκρουπετο και της φαγωμαρες σας περι cw - πακμαν στον υπολογιστη και ασε μας εμας...
73-70
sv1jgw

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Καλημέρα !!
Μάλλον ξύπνησες στραβά, γι'αυτό δε σε παρεξηγώ. Αν δε σου αρέσει που σιγοντάρω στη καζούρα που σας κάνει ο Μιχάλης, πες/γράψε το και σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ οτι δε θα ξαναασχοληθώ ποτέ με τη πάρτη σας.
Εξάλλου, μέχρι πριν την έναρξη του παρόντος blog, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ AQRPNet. Όχι ότι τώρα που διάβασα κάνα-δυο πράγματα για αυτό εντυπωσιάστηκα ...

Για τους κανόνες του 3ου GTC CW Cup ... προφανώς δεν τους διάβασες και προφανώς δεν ενδιαφέρθηκες να δεις αν κάτι από αυτά που συζητήθηκαν εδώ υλοποιήθηκε. Θα σε βάλω στον κόπο να το κάνεις όμως, χωρίς να σου απαντήσω από εδώ.
Το ότι η Βίκυ, όπως και ο Νίκος ο CEI, πρώτευσαν αμφότεροι στις δύο κατηγορίες συμμετοχής και στα δύο πρώτα GTC CW Cups, συνέβη επειδή και οι δύο είναι χειρισταράδες με μπορμπόλια, no matter what the rules are.

69
SV5DKL

Ανώνυμος είπε...

ναι καλα θα κανεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μας.
επισης εγω εγραψα οτι αλλαξατε τους κανονες οχι για να κερδισει η βικυ αλλα μπας και μπορεσει να την κερδισει κανας αλλος επειδη ακριβως ειναι χειρισταρου

CW Fun είπε...

Μήτσο κινήθηκες στα όρια, μπορείς να πεις την άποψη σου και πιο κόσμια.

Εξάλλου εμείς να μοιραστούμε την χαρά μαζί σας πήγαμε που δεν θα πληρώσετε φόρους για κεραίες, ο νόμος είναι ξεκάθαρος....
τα dummy load εξαιρούνται του φόρου!!

Ανώνυμος είπε...

το σχολιο δε το παιρνω πισω. τα του καισαρος τω κεσαρει μπορεις να το διαγραψεις αν θελεις

CW Fun είπε...

Όχι ρε Μήτσο, αν ήταν θα το είχα σβήσει κιόλας.
Εξάλλου για το στρατόπεδο Λοχαγού Καποτά δεν εννοούσες??

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Ας επαναφέρω το blog στη βασική του θεματολογία !!

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του 11ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος HST, που έγινε στο Borovets της Βουλγαρίας στις 22-26/09/2013, στο αντίστοιχο site εδώ:

http://hst2013.eu/RESULTS.html

Έγιναν εννέα (9) νέα παγκόσμια ρεκόρ, τα περισσότερα στις κατηγορίες των "μικρών".

Αξιοσημείωτο ότι δεν είδα πουθενά κάποιο από τα callsigns της αγαπητής μας φίλης, ενώ η τελευταία μου ενημέρωση ήταν ότι θα έδινε το παρόν.

Γκέκα, ξεκίνα συστηματική και εντατική προπόνηση, γιατί θέλω παρέα στο 2ο Βαλκανικό του χρόνου στη Ρουμανία !!