Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

1st Balkan HF Contest

Αντιγράφω από την σελίδα της ΕΕΡ

Ένας πολύ ωραίος διαγωνισμός διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στη γειτονιά μας!

Το 1ο Βαλκανικό HF Contest είναι γεγονός και φυσικά, μας αφορά άμεσα και απαιτεί την υποστήριξη και τη συμμετοχή όσων περισσότερων από εμάς, ειδικότερα από τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Τηλεγραφίας.

Κάθε χρόνο, το Balkan HF Contest θα διοργανώνεται και από διαφορετική εθνική ένωση, ενός εκ των Βαλκανικών χωρών. Για φέτος, η BFRA κάνει την αρχή, με τη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες διεξαγωγής 1200z - 1800z.

Μπείτε στην σελίδα της ΕΕΡ για να κατεβάσετε τους κανονισμούς καθώς και το contest module για το N1MM  που υποστηρίζει τον διαγωνισμό.
Ας βγούμε όλοι έστω και για λίγο.

e e
CW Fun

3 σχόλια:

Γκιώνης είπε...

Balkans For Ever.

https://www.youtube.com/watch?v=MCbkAdq5wLg

We support the effort.

Γκιωνης

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Εκτός από εμένα, τον FWV, τον GRD, τον RGI και τον ENM, που είχαμε επαφή στο Balkan, οι υπόλοιποι σφυρίξατε αδιάφορα !!

Επίσης, δοθείσης της ευκαιρίας, καταγγέλλω επώνυμα την πλήρη παραμονή στην αφάνεια, μελών της Ελληνικής Λέσχης Τηλεγραφίας, που είναι και μέλη του γκρουπέτου (ρε συ Γκέκα, πώς το γράφεις κόκκινο στα σχόλια αυτό???), κατά τη διάρκεια του Balkan HF Contest, και τους εγκαλώ σε απολογία.

Κι αφού σας "δυσκολεύει" το κλειδί, γιατί δεν πιάσατε το μικρόφωνο, εεε ???

CW Fun είπε...

Δεν το γράφω εγώ ρε Στάθη, ο μπλόγγερ βλέπει ότι μου ανεβαίνει η πίεση όταν αναφέρομαι στο γκρουπέτο και το κοκκινίζει αυτόματα!!

Μάρκαρε το κείμενο και πάτα επιλογή χρώματος στο Α κεφαλαίο..

Δυστυχώς, ή μάλλον ευτυχώς για τους καιρούς είχα qrl-ική υποχρέωση και δεν μπόρεσα να βγω στο βαλκανικό κόντεστ. Πέφτω από τα σύννεφα Στάθη μου, οι γκουρού του ρ/ε δεν βγήκαν??? Μάλλον θα ετοιμάζουν προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού και δεν έχουν χρόνο...!!! stay tuned που λέει και το αφεντικό τους και μετά ανάβει τα νήματα στην 6146..