Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

4o GTC CW CUP 2014


Το ερχόμενο Σ/Κ έχουμε το GTC Cup. Κανονισμοί ΕΔΩ

Ο Διαγωνισμός ξεκινάει 4/10 στις 12:00 utc (15:00 τοπική) και τελειώνει 5/10 στις 12:00 utc.
Ξεχώρισα από τους κανονισμούς κάποια SOS. Καταρχήν τα gtc members συμμετέχουν με το προσωπικό τους διακριτικό και όχι κάποιο ειδικό ούτως ώστε να αποτελούν πολλαπλασιαστή.
Report απο τα μέλη είναι RST+GTC+τριψήφιο αριθμό μέλους. Πχ εγώ θα δίνω.. 599 GTC 260. Οι υπόλοιποι δίνουν RST + NM.

Μια επαφή με κάθε μέλος αξίζει 10 πόντους ενώ με μη μέλος 5 πόντους. Την διαφορά κάνει ο σταθός της Λέσχης που δίνει 100 πόντους. Το report  από τον σταθμό της λέσχης θα είναι 599 GTC 1000.
Θα λειτουργήσει εκ περιτροπής από 4 διαφορετικές μεριές της Ελλάδας, όπως και πέρυσι. Για φέτος  θα έχουμε SZ1SV από Αθήνα, SV5/SZ1SV από Ρόδο, SV9/SZ1SV από Κρήτη και SV8/SZ1SV...από Λευκάδα.Έχω την τιμή για δεύτερη χρονιά να εκπροσωπήσω την Λέσχη μας για ένα εξάωρο.

Σημαντικό, τον σταθμό της Λέσχης τον κάνουμε σε όλες τις μορφές του και όλες τις μπάντες, Δηλαδή στα 20 μέτρα το απόλυτο είναι να τον έχουμε 4 φορές, από κάθε περιοχή, οπότε έχουμε 400 πόντους  και ένα Multi. Αυτό θα πρέπει να συμβεί σε όλες τις μπάντες.

Επίσης κάτι ακόμη ποιό σημαντικό, επαφές που δεν διασταυρώνονται μεταξύ τους ακυρώνονται. Επιτακτική ανάγκη να σταλούν όλα τα ημερολόγια, ακόμα και με μία επαφή.

Ελπίζω να ακουστούμε κατά την διάρκεια του contest, είτε με το προσωπικό μου διακριτικό, είτε με το SV8/SZ1SV το τελευταίο εξάωρο 09:00-15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή.
Καλή διασκέδαση σε όλους

ΥΓ. Ψιθυρίζεται ότι το γκρουπέτο θα κάνει δυναμική εμφάνιση. Εξάλλου πέρυσι τα πήγε μια χαρά! 

e e
CW Fun

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάει κι αυτό ... εγώ κατά πρώτη φορά πήρα μέρος , λίγος κόσμος, οι Ελλήνες εξαφανισμένοι, και όσοι από τους ξένους σταθμούς δεν είχαν διαβάσει τους κανονισμούς γινότανε ένα μπέρδεμα με την ανταλλαγή, ότι ήθελε έδινε ο καθένας.
Ευχαριστώ τους συναδέρφους που με κάλεσαν .
SV1CQN

CW Fun είπε...

Δυστυχώς Κώστα είχε και το άλλο contest και γινόταν αυτό το μπάχαλο. Ίσως μια αλλαγή ημερομηνίας να βοηθούσε. Χάρηκα που ακουστήκαμε και είσαι από τα λίγα μέλη που έκανα σε 5 μπάντες, καλά αποτελέσματα και του χρόνου πιο δυνατά!

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CW Fun είπε...

Έχω δεσμευτεί να υπάρχει πάντα στην αρχική σελίδα ανάρτηση όπου θα μπορεί να γράφει κάποιος εκτός θέματος και να μην το κάνει σε άλλες αναρτήσεις.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά το ένα και μοναδικό Ελληνικό contest CW και είναι κρίμα να μετατραπεί σε μεσημεριανάδικο.

Ανώνυμε σεβάσου τους όρους χρήσης και γράψε στην ανάρτηση....ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ..

Να είσαι σίγουρος δεν απασχολεί κανέναν μας τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με τον Γκιώνη

Ανώνυμος είπε...

για μενα ηταν ενα hi hi cw party. συμετειχα, ηταν ωραια εμπειρια. το ευχαριστηθηκα.. πρωτη φορα ξενυχτησα για να κανω τον σταθη παρακαλω./..
και του χρονου
sv1jgw/qrp

Ανώνυμος είπε...

εδω θελω να ευχαριστησω και το μιχαλη γιατι με παροτρυνε να βγουμε.. με βοηθησε πολυ τις προηγουμενες μερες στη παραμετροποιηση του SDR με ακροαση στην αποστολη CW για να το ρυθμισω δλδ...
χωρις το μιχαλη δε θα εβγαινα..
thanks Mike
sv1jgw

Υ.Γ. ο καλος συναδελφος ξεχωριζει οταν μεταλαμπαδευει τις γνωσεις του και οταν ενθαρυνει. οχι οταν αποτρεπει και απογοητευει

CW Fun είπε...

Λοιπόν Μήτσο το ημερολόγιο σου θα γίνει δεκτό μόνο αν συνοδεύεται από αίτηση εγγραφής στην λέσχη τηλεγραφίας.
Και του χρόνου , να είσαι και μέλος οπότε θα έχεις και περισσότερο τράφικ όταν καλείς
73

Γκιώνης είπε...

Μητσο μονο δικα σου σχολια περναει/

Φιλια πολλά.ρε..


Jgw,Gke

LKM bravo/