Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ε.Ρ.ΔΥ.Π..καμώματα !!


Αγαπητέ πρόεδρε της ΕΡΔΥΠ, έλαβα την γραφή σας...μέσω facebook! Προσπάθησα να βρω το καταστατικό για να διαβάσω το περιβόητο άρθρο 7 , καθώς και εάν προβλέπεται οι διαγραφές - αργίες να γίνονται μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αλλά δυστυχώς η επίσημη σελίδα της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε και πως αποφασίστηκε η διαγραφή  μας (έτσι μεταφράζω το...αυτομάτως τίθενται εκτός συλλόγου)  και αν ήταν ομόφωνη η απόφαση ή υπήρξαν διαφωνίες. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ΕΡΔΥΠ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συμμετάσχει στο CQ WW DX SSB Contest και το έκανε μόνο φέτος και αφού πρώτα η ομάδα μας J43TR είχε δηλώσει ήδη την συμμετοχή της, προσπαθώντας να λειτουργήσει όπως ακριβώς κατηγορεί εμάς....ανταγωνιστικά δηλαδή!  

Από καιρό ήθελα να υποβάλλω την παραίτηση μου σε ένα σύλλογο που έπαψε να με εκπροσωπεί και αν δεν ήταν οι φίλοι μου να με αποτρέψουν θα το είχα κάνει ήδη, ευχαριστώ που με βγάλατε από την δύσκολη θέση.

Να υποθέσω κ. Πρόεδρε ότι στην επερχόμενη Γ.Σ θα έχουμε προτάσεις διαγραφών και για μέλη που μπορεί να μην τρέχουν διαγωνισμούς αλλά εκθέτουν την ΕΡΔΥΠ.......??

Σας εύχομαι τα καλύτερα στο έργο σας, με λίγη ακόμα προσπάθεια θα επιτευχθούν οι στόχοι σας!
73 de SV8GKE


31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω συμφωνω 100% με το προεδρο.. δε μπορει ο καθενας να κανει οτι του καπνισει..
sv1jgw

Ανώνυμος είπε...

καποιος δηλαδη ,αποφασισε να μου στερησει τη δυνατοτητα ,να συναντω ακομα περισσοτερους φιλους και αξιολογους συναδελφους,στο πλαισιο αυτο που λεγεται συλλογος;

Ανώνυμος είπε...

συμπληρωνω:
de sv3gky

CW Fun είπε...

Φάνη χαίρομαι που σε διαβαζω, εσύ είσαι πιο σπάνιος και από Ες στα 2μ!!

Να τον χαίρεστε τον πρόεδρο σας!!

Ανώνυμος είπε...

θα γινει κακη χρηση -εκμεταλλευση του σχολιου σου.
Θα πει καποιος :
-και σενα τι σε νοιαζει;
μια στις τοσες πατας το ποδι σου.
Εχω ομως προβλεψει....

Γκιώνης είπε...

Φανη σε λατρευω.
Εχω φωτογραφία της μηχανής σου.

Γκιώνης

ΥΓ Φιλια πολλα σε όλους.Καλούς αγώνες.

NIKOSLEFKAS είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=0_pbLDmXhNU

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,.. ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ!!!!ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΡΔΥΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ,ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ..... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ Τ ΘΕΑΘΗΝΕ (ΤΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΗ ΜΟΝΙΜΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ <> ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΕΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ SW TΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΤΕ ,ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ,ΩΣ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ,KAI ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΤΗ)ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΙΑ ΚΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ? ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΛΑΤΗ?ΜΟΝΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΕ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΗΟΒΒΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ .Α ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΡΔΥΠ ΣΤΟ F/B ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ,Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18¨00 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΡΔΥΠ SV3QUB.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....

Γκιώνης είπε...

Καποτε μια ομάδα ραδιοερασιτεχνών εψαχνε για να επανδρωσει μια αποστολή. Σε διαφορες συζητήσεις προτάθηκαν κάποιοι άξιοι συνάδελφοι να συμμετάσχουν και να δοκιμαστούν. Μετα από πολύ συζήτηση και με ενδιαφέρον διάλογο ρωτησε κάποιος: "Μα καλά q (Κεμπέκ) και ειναι χειριστής?"
Χαιρομαι για την παρουσια του SZ3P στον αέρα και τα δρώμενα. Εαν και εφόσον αυτο ειναι κατι δικό σας.
Μεχρι εκει. Επίσης καλό θα ηταν να μη χαρακτηρίζουμε συμπεριφορές,ούτε προσπάθειες συναδελφων νεων και παλαιών.

QUIZ: Οσοι γνωρίζετε ιστορία.

Σε ποιά DXpedition Συμμετείχε η μηχανή του Φανη?

Καποιοι εχουν περάσει πολλά υπερασπιζόμενοι το χομπυ. Καποιοι όντως εξέχασαν τα αρχικα σταδια.Καποιοι όμως προσπαθούν πολλά χρονια κατω απο δυσκολες συνθηκες για να κρατησουν ζωντανό το ονειρο.

Ειμαι χαρούμενος γιατι μεσα απο τη σημερινη διαφωνία και ψαχνοντας,διαβαζοντας θυμήθηκα όλους τους φιλους μου, που μαζί δυνατά, ενωμένοι προσπαθήσαμε και προσπαθούμε για τη συνεχιση των διάφορων δραστηριοτήτων και της συμμετοχής στα δρωμενα του χομπυ.

Σας ευχαριστω πολύ. Καλη συνέχεια σε όλους.

Ευχαριστω για τη φιλοξενεια στο παρρόν μπλογκ.

Γκιώνης

ΥΓ Η απειλή της διαγραφής δεν οδηγεί κάπου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ...ΑΜΑ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ,ΤΟ 'ΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες φαγωμένοι ΠΟΤΕ νικημένοι .

Ελλαδάρα φαγωμάρα ώώώ φαγωμάρα.

Σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Εληνικής επικράτειας.

sv1cqn

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ,ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

CW Fun είπε...

Αγαπητέ γραμματέα της ΕΡΔΥΠ,
από ότι βλέπω έκανες την καρδιά σου πέτρα και μας έκανες την τιμή να γράψεις εν μέσω αηδιαστικών σχόλιον στο παρόν blog.
Η αδυναμία του να συγκροτήσεις την σκέψη σου, σε συνδυασμό με τα κεφαλαία και την έλλειψη παραγράφων μου κάνει σχεδόν αδύνατον το decode του σχόλιου σου!

Εν πάση περιπτώσει να σε ενημερώσω ότι η παρούσα ανάρτηση είναι γραμμένη από εμένα και εκφράζει μόνο εμένα...και φυσικά όσους συμφωνούν με τα γραφόμενα μου.
Επί της ουσίας τώρα, πήρατε μια απόφαση την οποία δεν μας την κοινοποιήσατε αλλά την δημοσιεύσατε στο FB σε ανοιχτή και δημόσια ομάδα.(Άραγε προβλέπεται από το καταστατικό κάτι τέτοιo;;)
Είναι μια απόφαση που με θίγει προσωπικά, αναφέρεται σε μένα χωρίς εμένα και δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να ζητήσω άδεια για να την δημοσιεύσω.Τα γραπτά μένουν όπως γνωρίζεις και τέτοιου είδους αυθαιρεσίες θα πρέπει να απαντώνται με το μέσον που διαθέτει ο καθένας.

Κύριε γραμματέα, αφού αγαπάτε τόσο τον σύλλογο , όπως επανειλημμένα λέτε και που δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω κάντε του ένα δώρο, ίσως το καλύτερο που θα μπορούσατε... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ
δεν έχετε το δικαίωμα να τον διασύρετε κατ αυτόν τον τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ααααα οχι οχι, λυπάμαι κύριε σινταμπλιγιουφαν αλλά δεν έχεις δίκιο.

Το προεδρείο, όπως πολλά παρόμοια στο χώρο οφείλουν να:

1) Ολοκληρώσουν την προσωπικότητα τους μέσα από την θέση τους (καρέκλα)
2) Επιβάλουν την εξουσία τους μέσα από την θέση τους (καρέκλα)
3) Επιβεβαιώσουν την ιδιοκτησία τους (τοπικός ραδ/σμος) μέσα από την θέση τους (καρέκλα)

Δεν τους κατηγορώ. Έδωσαν αγώνα για την εκλογή τους, έκαναν θυσίες (χωρίς πλάκα) και ΑΓΌΡΑΣΑΝ τα παραπάνω. Τους ανήκουν δικαιωματικά.

Αποφασίζουν λοιπόν να ερμηνεύσουν το άρθρο σύμφωνα με την προσωπική λογική τους - και γιατί όχι άλλωστε, σε ποιον οφείλουν να απολογηθούν?- και σε διαγράφουν (και καλά κάνουν γιατί είσαι κακομαθημένος και δεν συμμετέχεις στο χόμπι ποτέ).

Και ζητάς και το λόγο απο πάνω? Σα δε ντρέπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ,ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΒΛΗΜΑ", ΤΕΛΙΚΑ "ΕΣΚΑΣΕ".

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στηρίζω τον προεδρο και τον γραμματέα .
με το skimmer καταλαβα και τι ειπε!!

Ανώνυμος είπε...

SRY
TO "BBB..LIMA"

Ανώνυμος είπε...

φαση θωμας ματσιος

http://youtu.be/Vm2oyynssEQ


φιλακια sv1jgw

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ R3 ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΤΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ(ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ)

CW Fun είπε...

Ρε συ γραμματέα σου είπε κανείς ότι εδώ στην Λευκάδα βυζαίνουμε το δάχτυλο ακόμα???

Μάθε να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και μην γράφεις ανώνυμα!!

Το απόγευμα που θα είμαι σε σταθερό υπολογιστή θα σε δώσω κανονικά...δεν έχεις ακούσει για τα software που δείχνουν IP διευθύνσεις, λειτουργικά κλπ κλπ?/

Έκανες το λάθος να ασχοληθείς με τον σύλλογο της Λευκάδας....

Ανώνυμος είπε...

CW FUN ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΝ ΤΑΧΥ ,ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ)ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ).Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ<> ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΔΥΠ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕAΣ ΤΗΣ ΕΡΔΥΠ SV3QUB

Ανώνυμος είπε...

CW FUN ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΝ ΤΑΧΥ ,ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ)ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ).Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ρε συ γραμματέα σου είπε κανείς ότι εδώ στην Λευκάδα βυζαίνουμε το δάχτυλο ακόμα???
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΔΥΠ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤ

SV3DCX είπε...

Γιώργο, ήταν απόφαση του ΔΣ αυτή η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο FB?

Πάνος SV3DCX

CW Fun είπε...

Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου..

http://www.funcw.blogspot.gr/2014/10/blog-post_23.html

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Πανο απο τη στιγμη που δημοσιεύεται σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης απο τον ηγέτη του ΔΣ τους κι αφού όπως βλέπεις τα υπολοιπα μέλη δεν το διαψεύδουν, θεώρησε οτι είναι αυτή.
Τωρα, το λιγοτερο που μπορούν να κανουν για να μαζέψουν τα ασυμαζευτα, είναι να γράψει κάποιος επιτέλους τι αναφέρει το επίμαχο άρθρο, να δικαιολογήσει πως έχει εφαρμογή στη συγκεκριμένη περιπτωση, καθώς και να δοθεί μια εξήγηση σχετικα με το πως θεώρησαν ανταγωνιστική τη συμμετοχη σας.
Αφού ξεκίνησε τόσο άκομψα, τουλαχιστον ας τελειώσει έτσι.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ"

"ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Φτάνει φτάνει, δεν αντέχουμε άλλο, γελάμε ακόμη.

SV3DCX είπε...

Αχ αυτό το ύφος.

Ανώνυμος είπε...

SV1XV: Τι συμβαίνει στην ΕΡΔΥΠ ?