Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πνευματική σχέση με Άγιο Όρος...

...ανέφερα και λοιδορήθηκα !!Από ποιούς;; από ανθρώπους που έκαναν μακριούς σταυρούς μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους, που νόμισαν ότι στο Όρος κατοικούν ιθαγενείς και θα τους δουλέψουν χαρίζοντας τους  χάντρες και μεταξωτές κορδέλες. Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι έτσι τα πράγματα και δεν θέλουν να το καταλάβουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που πάνε για να προσκυνήσουν , που δεν έχουν αυτοσκοπό την dxpedition από το Α.Ο.

Μιας και ο Γιώργος λογικά βρίσκεται εκτός Αγ. Όρους αυτή την στιγμή θα ήθελα να πω λίγα  λόγια σε αυτόν και στην ομάδα που εκπροσωπεί.

Τελικά έγιναν ή δεν έγιναν εκπομπές εκπαιδευτικού χαρακτήρα  σε μοναχούς;; Αν έγιναν ,όπως άλλωστε υποδηλώνει το /Τ στο τέλος της κλήσης του, πως γίνεται να έγιναν εν ώρα αγρυπνίας ;; πως γίνεται ο υποτίθεται εκπαιδεύομενος μοναχός να στέλνει με 150-180 γράμματα το λεπτό;; Τέτοια ταλέντα να μας τα υποδείξει ώστε να τους βάλουμε στην επόμενη ομάδα HST. Άραγε αν του ζητηθεί να υποδείξει τον μαθητή αυτόν τι θα κάνει;; Και τι ήταν αυτό που τον έκανε να σταματήσει Παρασκευή βράδυ και να μην ξαναβγεί όπως είχε εξαγγείλει;;

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έγιναν τέτοιου είδους εκπομπές. Σήμερα το πρωί που βρέθηκε στην Ιερά Επιστασία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις εκπομπές. Η απάντηση ήταν ότι ήταν εκπομπές δοκιμαστικού χαρακτήρα για να δει πως "περνάει" το σήμα.
 Σκοπός αυτών των δοκιμαστικών εκπομπών ήταν να προετοιμαστεί το έδαφος ώστε να μπορέσει ο Πούτιν με την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις των 1000 χρόνων Ρώσικης ύπαρξης στον Άθωνα να μιλήσει από τον ασύρματο....

Είναι να χάσει ο Πούτιν τέτοια ευκαιρία;;;; Πότε θα του ξαναδοθεί;;!!!!

Αυτά τα ολίγα, για όσους επισκεφτούν το Α.Ο καλό θα ήταν να κρύψουν την Ρ/Ε ιδιότητα τους, δεν θα το εκτιμήσουν και πολύ οι Πατέρες...

e e
CW Fun


46 σχόλια:

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Stefanos Karanikolos είπε...

Το είπα και το ξαναλέωωωωωωω!!!
Δε βγάζεις άκρη στο Άγιον Όρος!!!!!!
Μόνο ο Γέρων Απολλώ τα κατάφερε αλλά πρέπει να τον έχει στη μπούκα η Ιερά Επιστασία!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, ο Αρπέας χάριζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς καλόγερρυς τάχαμου-τάχαμου για να αποσπάσει άδεια για DXpedition, ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε διατεταγμένη μυστική αποστολή από τους Ρώσους, για να προετοιμάσει την εκπομπή του διαγγέλματος του Πούτιν από το Αγιο Ορος?
Και δεν του φαινόταν......

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Πιστεύω ότι ο Gene, AF3Y, το τοποθετεί ακριβώς εκεί που βρίσκεται σήμερα, στο ακόλουθο link:

http://www.eham.net/ehamforum/smf/index.php/topic,103726.15/wap2.html

CW Fun είπε...

Το να κάνω crossband operation με τον κάθε ψυχάκια δεν θεωρώ ότι είναι φρόνιμο!
Το να αποδείξω το αληθές του λόγου μου επίσης δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο!

αν και θα έλεγα ότι υπάρχουν 735 λόγοι που θα με βοηθούσαν σε αυτό....

Ναι ναι 735 λόγοι, μήπως διαφωνεί κανείς με αυτό;;

Τα ίδια έκανε και ο Μπαλτούρ πριν την κοπανήσει νύχτα..

Panos, SV1COX είπε...

Μιχαλη,

Με ολο το σεβασμο επειδη ακριβως ΔΕΝ σε ξερω (αρα στον οφειλω προκαταβολικα) και χωρις να ξερω γιατι τσακωνεστε (ουτε τον Γιωργο ξερω) αλλα και με τον ιδιο σεβασμο προς οσους τα διαβαζουν αυτα, αλλα και,

καπου θεωρωντας οτι υπαρχουν πραγματα που ΔΕΝ ξερουν, αρα ξερει καλυτερα ο αλλος ο "παλιουρας" και παρασυρονται, μπορεις να μου εξηγησεις εσυ η (οκ οχι εσυ εχεις παρει αλλη θεση),

Ας μου εξηγηςει ο Σταθης, ( που παλι ΔΕΝ τον ξερω, αρα οφειλω να τον σεβομαι προκαταβολικα) ποια ειναι τα επιχειρηματα γιατι ειναι κακη, αδικη, κλπ η σταση της Ιερας Επιστασιας; Εννοω ποια ειναι τα επιχειρηματα γιατι ΠΡΕΠΕΙ η Ι.Ε. Να δινει αδειες?

Σταθη ραδιοερασιτεχνικα, οτι θελεις, ετσι ενα ενα να μαθαινει ο κοσμος, εσενα που σε πικραινει και που σε στεναχωρει αυτο.

Αν δεν ενημερωνουμε τον κοσμο βρισκει πατημα ο καθε τραμπουκος να παραμυθιαζει τον κοσμο και να δημιουργειται ολη αυτη η ανακατωσουρα, ποιοι ειναι οι λογοι Σταθη (σε παρακαλω).

Αν θελεις, δε το λεω προκλητικα, πες οτι το λεω απο αγνοια.

Ας αφησουμε το Νομο , οι ραδιοεραδιτεχνικοι λογοι, σε σχεση με DXCC με τα παντα, πιοι ακριβως ειναι;

73.

CW Fun είπε...

Πάνο καλησπέρα,
ούτε εγώ σε γνωρίζω, οι θέση όμως που έχεις πάρει με βρίσκει σύμφωνο. Με όσους δεν συμφωνώ δεν σημαίνει ότι και τους κατατάσσω στην λίστα των εχθρών μου, σέβομαι την άποψη τους αλλά σαφώς δεν την ασπάζομαι.
Όταν όμως η επιχειρηματολογία ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια ...τότε έχουμε πρόβλημα!
Στο ερώτημα που θέτεις η απάντηση είναι μια και εύκολη..

Η ARRL για να αναγνωρίσει ως έγκυρες τις επαφές από Α.Ο θέτει τον όρο να έχει δοθεί γραπτή άδεια από την Ιερά Κοινότητα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού!
73 Μιχάλης

Costas SV1XV είπε...

Πριν γράψουμε κάποιο σχόλιο (θετικό ή αρνητικό) ή παρασυρθούμε σε κάποια προσωπική ερμηνεία για το τι αποδέχεται η ARRL, καλόν είναι να διαβάσουμε πρώτα το Section III (accreditation criteria) των κανόνων του DXCC. Θα το βρείτε σε PDF στο ακόλουθο link:

2011 DXCC Rulesb.pdf


73 DE SV1XV

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Πάνο καλημέρα.

Θα μου επιτρέψεις (με όλο τον σεβασμό, που στον οφείλω προκαταβολικά, αφού δεν σε γνωρίζω), να σου απαντήσω μέσω e-mail για τις δικές μου απόψεις, θέσεις και προτάσεις, όσον αφορά αποκλειστικά και μόνο στη Ρ/Ε δραστηριότητα από το Αγ. Όρος, διότι είμαι πεπεισμένος ότι θα βρεθούν πολλοί από το αναγνωστικό κοινό του blog που θα τις επι-/κατακρίνουν και άλλοι τόσοι που θα τις συμμεριστούν.

Κώστα, κατ'αρχήν ευχαριστούμε για το link. Κατά δεύτερον, σύμφωνα με τα Section III.2.b & Section III.3, εάν όντως ο SV1RP έχει έγγραφη άδεια για διενέργεια Ρ/Ε εκπομπών από την Ι.Μ. που επισκέφθηκε, ενδεχομένως οι λίγες επαφές που κατάφερε να πραγματοποιήσει να γίνουν accredited για το DXCC program. Και πάλι, όμως, αυτό επαφίεται στη διακριτική κρίση των υπευθύνων του ARRL DXCC Desk, στων οποίων τη θέση δε θα ήθελα διόλου να βρίσκομαι ;-)

73

Panos, SV1COX είπε...

Οκ προφανως (και δεν το λεω για εσας που απαντησατε και σας ευχαριστω) χωρις ανωνυμια, ψευδωνυμια και ψευτοτσαμπουκαδες δεν υπαρχει ελπιδα να γινει κανενας διαλογος,

Αλλα επιμενω και απλα προτεινω στον καθε συναδελφο με προσβαση στο ιντερνετ να κατσει να αναρωτηθει:

- ποιος ειναι ο πληθυσμος στο ΑΟ (1811) και ποιος στην υπολοιπη Ελλαδα, ποσους θεωρει "ενεργους" ραδιοερασιτεχνες στην Ελλαδα (ορος που δεν συμφωνω αλλα και αυτο ειναι ΑΛΛΗ κουβεντα),

με αυτα τα δεδομενα ισως να ανακαλυψει (μιλαμε για "τρελη επιςτημη" και ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκπληξη) οτι με καθε ραδιοερασιτεχνικο μετρο ο Απολλω μια χαρα καλυπτει το "λογικο", "δικαιο -σε αυτο ελεος", "αναμενομενο" "αντιπροςωπευτικο" κλπ, "αριθμο" ραδιοερασιτεχνων στη συγκεκριμενη γεωγραφικη ενοτητα. Στοιχεια ΕΛΣΤΑΤ 2011 ειναι τα πρωτα, παντου στο διαδικτυο.

Δηλαδη, ας πουμε, ενα χωριο 1800 κατοικων στην Ελλαδα ποσους ραδιοερασιτεχνες εχει συνηθως και τι κανουμε για αυτο το "τοσο σοβαρο θεμα" κυριοι, Ε? :) . Γιατι εκει φυσικα κανενας μας δεν σκοτιζεται να κανει τον κοπο και τα εξοδα να βρει εναν καλο μαθητη να τον στηριξει να παρει αδεια και να του στησει ενα σταθμο. Δεν ειναι "ραδιοερασιτεχνικο" αυτο, ποιος θα το μαθει αλλωστε... Ο π. Απολλω και μπαλαντεζα να ζητησει τρεχουμε να φωτογραφηθουμε.

- ποιος ειναι ο πληθυσμος η η εκταση ας πουμε στα Δωδεκανηςα και τι αντιςτοιχα στο ορος, σε τι θεση ειναι το SV5 αναλογικα και σε ποια το ΑΟ στη λιστα..

Το ΑΟ (περα του οτι δεν ειναι δημοσιος χωρος -το λενε οι ανθρωποι με το καλημερα σε ενα κιτρινο χαρτι που σου δινουν στην εισοδο -π.χ. Δεν επιτρεπετε να φορας σορτς αλλα για αυτο δεν ακουσα καμια αγανακτηση...) ειναι ενα μικρο, ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ entity και αναλογικα ΜΙΑ ΧΑΡΑ εμφανιζεται στη θεση που εμφανιζεται στη λιστα DXCC.

Οκ, αν θελει καποιος ντε και καλα να το παει στο 250 (παρολο που ειναι " ισως " παραλογο για την εκταση και τον πληθυσμο του με το μετρο συγκρισης στο DXCC) ας μας πει αιτιολογημενα σε ποια θεση το φανταζεται, ας δουλεψουμε σε κατι ενωμενοι αφου θα ειναι τεκμηριωμενο και λογικο "ραδιοεραςιτεχνικα". Εμενα παντως μου αρεσει να το βλεπω εκει (αλλα αυτο ισως "ραδιοερασιτεχνικα" να μην ειναι σωστο, να επιμενω να περασει "ως κανονας" στους υπολοιπους η προτιμηση μου εννοω, λεω εγω τωρα...).

Panos, SV1COX είπε...

Τωρα οι υπολοιποι λογοι που κατα καιρους εχω ακουσει: να κανουμε γνωστο ΕΜΕΙΣ το ΑΟ στον κοσμο -αστειο να ξερουμε εμεις καλυτερα τον τροπο η την αναγκαιοτητα απο τους διοικουντες πνευματικα το Ορος 1000 plus χρονια-, δεν γουσταρουμε να υπαρχει στη γη ΑΟ (αυτο και αν ειναι "ραδιοερασιτεχνικο"), μαζευει τα πρασινα ο ανθρωπος -που αφησε τα πρασινα για να παει εκει- ετσι ωστε στα 100 να ανοιξει ταβερνειο στην Ταυλανδη και ολα τα αλλα χαριτωμενα και ομορφα ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αντικατοπριζουν φυσικα το μορφωτικο επιπεδο και τον αξιακο πολιτισμο οποιου τους επικαλειται. Και το ποσο σεβεται το amateur radio και δε το χρησιμοποιει σε προσωπικες σταυροφοριες. Αδιαφορο.

Στη συγκεριμενη περιπτωση ο Γιωργος προσπαθησε να κανει κατι (και ιςως καταφερε) που ΟΛΟΙ φαντασιωνομαστε (δεν ειναι "ραδιοερασιτεχνικος" λογος) και ο γνωστος ανοητος (οχι ο Γιωργος φυσικα) παλι εκμεταλευτηκε και εξεθεσε οςους θεωρει "ποπολο" παραςυροντας τους σε μια ακομα "επανασταση" του κ.....

Περα απο το προσωπικο παραπονο που εχουμε ΟΛΟΙ οτι δεν μπορουμε να ικανοποιησουμε τη φαντασιωση μας να βρεθουμε στην αλλη ακρη του pile up (γιατι φυσικα στο ΑΟ μπορεις να το εχεις αυτο με το ΚΤΕΛ, οπουδηποτε αλλου θελει κοπο και εξοδα) πραγματικος λογος που να συνδεεται με την "μη επαρκη εκροςωπηςη του χομπυ", τουλαχιςτον σημερα, ΔΕΝ νομιζω (η ξερω) οτι υπαρχει (βγαζω εκτος οτι η Ι.Ε. εκει μπορει να μη θελει και καθολου εκπροσωπηση και εχει καθε νομιμο δικαιωμα σε αυτο, εκτος παλι αν ειναι "ραδιοερασιτεχνικο" να μπλεκομαστε στην εσωτερικη πολιτικη τους και να χρησιμοποιειται το χομπυ ως μεσο και μοχλος αμφισβητησης των εσωτερικων θεσμων τους, μετα απο βαρβαρους, οθωμανους, κατακτητες, γερμανοτςολιαδες, ανταρτες, σχισματικους, σουφραζετες κλπ ε ας αναλαβουμε τωρα εμεις, ομορφα).

Και "ραδιοερασιτεχνικα" παντα με αυτη την "εξαιρετικη και αποκλειςτκη εξειδικευση" που εχουμε στα περι του χομπυ, μη ξεχνιομαστε...

Ε οι αντρες το προσωπικο παραπονο δεν το κανουν ουτε γκρινια, ουτε ψεματα, ουτε απατη, ο "σωστος ραδιοερασιτεχνης" και ο "σωστος DXer" δεν "πρεπει" να ακολουθει το "gentlemen code" ? Με "ορους DXCC" μιλαω παντα, οχι? Αυτο δεν το λεει σε κανενα "section" ?

Panos, SV1COX είπε...

Το ΑΟ με ορους DXCC ειναι αυτο που ειναι, ενα ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ entity και, αναλογικα, εμφανιζεται μια χαρα στην αναλογη θεση στο most wanted. Εμεις, οι απεξω θελουμε να πλακωσουμε και να το αλλοιωσουμε αυτο, γιατι; για να αποδειξουμε "ραδιοεραςιτεχνικα" τι; Οτι δεν υπαρχει λογος να ειναι ξεχωριστο entity? Οτι δεν εχει καμια ιδιαιτεροτητα; Τι; Αυτο ειναι το "καλο" που επιδιωκουμε "για την εκπροςωπηςη της χωρας μας" στο DXCC;

Εκτος, παλι, αν δεν εννοουμε ελευθερη προσβαση και λειτουργια απο το ΑΟ.. ετσι ωστε να το παμε στο 250.. Θα δινουμε ισως ξανα εξετασεις ικανοτητας Αγιου Ορους στο υπουργειο η θα δημιουργησουμε ακομα μια κατηγορια, ε για να εχει "πλακα" πρεπει να υπαρχει μια κρισσαρα αλλιως πως; :)

Αλλα οςι οςι Πανο, "δεν ξες εσυ" αλλα και παλι δεν μπορω να σου πω τι δεν ξερεις...
Επωνυμα εστω.., ανωνυμα ή ψευδωνυμα ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης.

Ετσι "οριμαζει" το amateur radio στην Ελλαδα, δυσκολα..

(Δε το λεω για σενα Σταθη, φυσικα αν και οποτε εχω καποια απορια πανω στο DXCC θα σου στειλω email και σε ευχαριστω, κατανοω και εχεις απολυτο δικιο).

73, Πανος, SV1COX

Costas SV1XV είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CW Fun είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Πάνο. Και στην ερώτηση σου περί gentlemen θες απάντηση?....

Καλώς είπες για τα σορτσάκια, επίσης κατά την ντιεξπλάσιο λογική θα πρέπει να μπαίνουν και τα γκομενάκια στο Α.Ο, τι διάολο, αυτά δεν έχουν ψυχή?? Ελληνίδες δεν είναι?? Θα του απαγορέψει η κάθε Ι.Ε την πρόσβαση λόγω άβατου??

Ένα έχω να πω, ο Θεός ας τους δώσει φώτιση και την επόμενη φορά που θα μπουν στο Α.Ο να βγουν πιο ωφελημένοι. Για το ρ/ε σκέλος θα συστήσω υπομονή, από ότι φαίνεται θα πέσει πολύ γέλιο, και διάφορα ξινά εδέσματα..

Panos, SV1COX είπε...

Ενταξει Μιχαλη, εγω δεν εχω προσωπικη σχεση ωστε να "κοντραρομαι" στα αστεια με τον συναδελφο. Δεν ειμαστε φιλοι οπως εσεις ισως, ωστε να εχω αυτο το "δικαιωμα".

Οποτε προτιμω να μη δω και να μην ακουσω τιποτα, αν παει καλα να το γιορτασουμε αν δεν παει, δεν χρειαζεται τπτ αλλο.

Για oσους δεν εχουμε προσωπικη σχεση δεν ειναι πλακα, ειναι λιγο αμηχανο να εκτιθεται συναδελφος, καταλαβαινεις τι λεω.

73, Πανος, SV1COX

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Χιλια συγνωμη δεν εχω καταλαβει. Ο Αρπέας Βαραγε το ταλαντο και δεν προσήλθαν οι χριστιανοι.
Αθεοι μιλούν για το Αγιο και Όρος.

Ο αθεος να ψοφίσει και να μην κανει επαφες. Εμεις τι φταιμε.

Τριβονται οι αθεοι να κανουν επαφες.

Ρε Γιωργο στο Αγιο και Ορος που πηγες εκανες επαφές με άθεους.

Ασε που εκανες και γιογκα.

Ολα αυτα θελουν μετάνεια.

Λυπαμαι.

Τιμωρία.Γιωργο FM στο Ρ1 για 60 μέρες.

Γκιώνης

ΦΩΝΗ ΑΡΠΕΑ
ΕΓΕΡΘΕΙΤΟ.

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Είναι επίσημο με ημερομηνία Παρασκευή 6/19, οι εκπομπές του Αρπέως έγιναν δεκτές από την ARLL, οι κάρτες μετρούν κανονικά.

Ο Αρπεύς κατατρόπωσε το monkster!


Ανώνυμος είπε...


"Ο αθεος να ψοφίσει και να μην κανει επαφες."

Χριστιανικότατο το ανωτέρω σχόλιο...
Ξεχειλίζει από αγάπη και "πνευματικότητα"...

Αλληλούια...


Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 09:13 μ.μ., μην δίνεις σημασία, πρόκειται για το παραλλήρημα του γνωστού Γκιώνη αφού κατεβάσει μερικές μπίρες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CW Fun είπε...

Στο καλό λεβέντη μου,κλείσε και την πόρτα φεύγοντας..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CW Fun είπε...

Για τρολαρισμα αλλού, όχι εδώ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CW Fun είπε...

Αν θες να κατηγορήσει τον Γκιώνη για οτιδήποτε και που ενδεχομένως να με βρεις σύμφωνο να το κάνεις επώνυμα.

Ειδάλλως κάντο εκεί που στο επιτρέπουν. Μέχρι τότε θα σβηνω...δεν με κουραζεις καθόλου!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
CW Fun είπε...

Ζητώ συγνώμη από όσους πρόλαβαν και διάβασαν τα αίσχη αυτά. Δυστυχώς κάποιος αλήτης στέρησε από όλους την ελεύθερη πρόσβαση στα σχόλια.

Φυσικά το θέμα δεν έχει κλείσει παρά τους ψευτοτσαμπουκάδες, ένα είναι σίγουρο, ότι θα επανέλθω...

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιευω τα αισχη που ισχυριζεσαι οτι κάποιος έσβησε
να και εάν επανέλθεις , να και εάν δεν επανελθεις λυράτη φραγκόκοτα.
https://www.youtube.com/watch?v=sW44Mbz387s&feature=youtu.be

CW Fun είπε...

Χτες το βράδυ το blog δέχτηκε επίθεση με βωμολοχίες όπου οι hard core porn ταινίες ωχριούν μπροστά τους. Αυτά τα χαρακτήρισα ως αίσχη και τα έσβησα. Σήμερα έλαβα μήνυμα για έγκριση σχολίου από "ανώνυμο" όπου έχει αναρτήσει στο youtube μέρος αυτών και ισχυρίζεται ότι είναι ο συγγραφέας τους, βέβαια είμαι πεπεισμένος ότι τα αισχρά είναι από άλλο χέρι αλλά ο συγγεκριμμένος βλάκας δείχνει να τα υιοθετεί όλα....

Κύριε "Νικολάου" μήπως την κάνατε την μαλακία.....????

Να σας ενημερώσω ότι τα έχω όλα στο αρχείο μου πλέον και σύντομα θα σας καμαρώσουν όλοι!!

Για τους φίλους αναγνώστες του blog θα πρότεινα να πάτε στο προφίλ του Nikos Nikolaou στο youtube.com, να δείτε σε ποιά video έχει κάνει like και ποιοί τον ακολουθούν στο google+.....

Να τονίσω ότι είναι περιττό να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό καλέ μου φίλε, τα έχω όλα screenshot...

φφφφ είπε...

Υπάρχουν πάρα πολλά Profile στο Youtube με το όνομα Nikos Nikolaou.
Ποιός απ΄όλους είναι αυτός που σε πείραξε ?
(Διεγράφηκαν και τα σχόλια και δεν προλάβαμε να δούμε την "τσόντα"...)

CW Fun είπε...

Μόλις ανοίξεις το βίντεο που έχει ο ανώνυμος (πλέον επώνυμος) θα δεις ποιός το ανέβασε, ψάξε λίγο το προφίλ του, κοίτα τον και στο google+ και θα καταλάβεις ποιός είναι...να φανταστείς είναι και φίλος σου!!