Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

SV2ASP/A στο RADCOM Δεκεμβρίου

Υπάρχουν και ραδιοερασιτέχνες που σέβονται το Άγιο Όρος...

και φοράνε και μπλουζάκι Red Forest SZ1A !!!!!!

Μιας και το έφερε η κουβέντα, τι έγινε με το τρίο στούτζες, από λαλίστατοι που ήταν κατάπιαν την γλώσσα τους όταν είδαν τις άδειες.....

ee
CW Fun

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έφαγαν πόρτα από την ARRL και πίνουν γκαζόζες για να το χωνέψουν. Καρατσεκαρισμένο γιατί απορίφτηκαν κάρτες συναδέλφων.

SV1JG είπε...

Και που να ανοιξει αυτος ο ασκός του Αιόλου δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε. Φαίνεται είναι από ατσάλι φτιαγμένος και προσπαθεί 6 μήνες τώρα να τον ανοίξει και δεν μπορεί ή τον άνοιξε και είναι άδειος. Αντε αρχηγέ προχώρα γιατί έχεις "καρύδια" όπως γράφεις στα σχόλια σου. Συνέχεια με στοιχεία και αποδείξεις σιγά σιγά για να καταλάβεις πόσο μεγάλο μηδενικό είσαι εσύ και η παρέα σου και τα ψέμματα που που έχεις δημοσιεύσει αλλά δυστυχώς μόνο λόγια και απειλές. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις απαντήσεις με χαρτιά. Υπομονή λοιπόν......dx-peditioner του υπνόσακου, γιατί αυτό κουβαλάς στις αποστολές που διοργανώνεις. Αχ κουράστηκα είναι και αργά αύριο η συνέχεια για να χρησιμοποιήσω λόγια δικά σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ούτε το clublog δεν τους αφήνει να ανεβάσουν επαφές. Πόρτα από παντού.


CW Fun είπε...

Κακίες, κακίες, αφού τα έγγραφα έχουν μεταφραστεί και έχουν αποσταλεί όπως μας δήλωσαν, ας περιμένουμε λιγάκι..

SV1JG είπε...

SV1GRM δεν είχα την πρόθεση να γράψω και να σχολιάσω για εσένα και την παρέα σου και να χαλάσω φαιά ουσία, αλλά έκανες το λάθος στα σχόλια σου να υπονοείς εμένα ενδεχομένως δε και άλλους συναδέλφους. Εγώ ανύπαρκτε ραδιοερασιτέχνη θα αναφερθώ σε ότι με αφορά για να διαβάσουν οι συνάδελφοι κάποιες αλήθειες που σκόπιμα δεν αναφέρεις. Ουδείς αμφισβήτησε ότι εσύ στις αποστολές έτρεχες για να βγάλεις τις άδειες και όσον αφορά εμένα εγώ το έχω γράψει σε άρθρο μου. Μόνο στην τελευταία αποστολή για τα Λεβίθα επήγαμε μαζί στην Παλλήνη για την άδεια για την οποία υπήρχε πρόβλημα γιατί είχε λήξει η άδεια σου. Ένα κορόιδο λοιπόν πλήρωσε 40 ευρώ για να την ανανεώσεις, το ίδιο δε κορόιδο πλήρωσε άλλα 10 ευρώ για να συμπεριληφθεί το διακριτικό σου στην ομαδική άδεια. Μήπως λέω ψέματα? Το κορόιδο αυτό συνάδελφοι ήμουν εγώ!
Πάμε παρακάτω για να σου πω ότι έχω οργανώσει δεκάδες dxpeditions τις περισσότερες φορές μόνος μου αλλά και με άλλους συναδέλφους μαζί. Στις dxpeditions σε πληροφορώ γιατί έχεις άγνοια εκτός από τον υπνόσακο, χρειάζονται πομποδέκτες, κεραίες κατευθυνόμενες, κάθετες, υπολογιστές, γεννήτριες, γραμμές μεταφοράς και άλλα πολλά πράγματα που παντελώς αγνοείς αφού εγώ κατά μεγάλο ποσοστό παραχωρούσα στις αποστολές που ΕΣΥ Οργάνωνες! Να μην ξεχάσω ότι πηγαίνοντας σε ερημικά νησιά θα πρέπει να έχουμε και κάτι να φάμε. Ξέρω δεν χρειάζεται ΕΣΥ σκέφτηκες και αυτό σαν διοργανωτής για τις προμήθειες. Δυστυχώς όμως άλλοι τα αγόραζαν, τα κουβαλούσαν και ΕΣΥ αργότερα σαν διοργανωτής τα απολάμβανες. Αλήθεια εσύ σαν διοργανωτής τι εξοπλισμό παρείχες στις αποστολές? Εγώ σε μια μόνο αποστολή που επήγα και άλλοι την οργάνωναν είχα μόνο τα προσωπικά μου αντικείμενα και τίποτε άλλο, γιατί οι διοργανωτές φρόντισαν για όλα όσα προανέφερα, και εγώ ήμουν απλώς χειριστής.
Όσοι δε συνάδελφοι αμφισβητούν τα γραφόμενα μου μπορούν να ρωτήσουν τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών αν αυτά που γράφω είναι ψέματα.
Είναι αργά έχει και contest και θα πρέπει να συνεχίσω. Δεν θα γράψω άλλα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η τριλογία μου θα κλείσει με το project 3A. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό μεταφράζω : Ακρόπολις – Αβερωφ – Αγιον Όρος. Εδώ πλέον θα γελάμε γιατί θα βγάλω και χαρτιά…….. αναμείνατε.
73

CW Fun είπε...

...Όσοι δε συνάδελφοι αμφισβητούν τα γραφόμενα μου μπορούν να ρωτήσουν τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών αν αυτά που γράφω είναι ψέματα.....

Ναι ναι ρωτήστε με, να σας πω και αυτά που ξέχασε ο Κλιφφ !!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Πέστα εσύ ρε Κλιφφ, έχω κατεβάσει μοτέρ στο φ16 και έμπλεξα, δεν ευκαιρώ..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SV1JG είπε...

Σήμερα θα τελειώσουμε με τα παραμύθια και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Το project λοιπόν 3A όπως σας έχω πει ήταν Ακρόπολις – Αβέρωφ – Άγιο Όρος.
Για την Ακρόπολη έφαγε πόρτα από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Για τον Αβέρωφ επήρες άδεια για 10 ημέρες αν θυμάμαι καλά και το διακριτικό SX1DX. Μέχρις εδώ όλα καλά αρχηγέ (SV1GRM). Με τα χαρτιά όμως αν γνωρίζεις δεν είναι δυνατόν να υλοποιείς και να διοργανώνεις εκδηλώσεις.
Έτσι λοιπόν ανέλαβα και έστησα τον σταθμό στο Θωρηκτό Αβέρωφ και για 10 ημέρες κάνοντας 100 περίπου χιλιόμετρα ημερησίως ενεργοποίησα το σπέσιαλ διακριτικό. Αλήθεια διοργανωτή της πεντάρας φρόντισες να έρχονται χειριστές για τον σταθμό ή είχες το κορόιδο εκεί. Για εσένα δεν το συζητάω και ζητώ συγγνώμη επειδή δεν ήσουν κάθε ημέρα εκεί σαν διοργανωτής. Αν δεν κάνω λάθος ήρθες 2 φορές για την φωτογράφιση όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι που το παίζουν ραδιοερασιτέχνες ή μάλλον χειριστές πλήκτρου εκπομπής των φορητών ασυρμάτων. Επειδή δεν θέλω να αδικήσω ήρθαν μερικοί φίλοι και βοήθησαν την κατάσταση και τους ευχαριστώ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ!
Όπως όλοι όσοι ασχολούνται με HF επικοινωνίες γνωρίζουν ότι πρέπει να σταλεί και η κάρτα επιβεβαίωσης η κάρτα QSL. Να σου πω λοιπόν τι έκανες? Παρήγγειλες σε ένα φίλο σου όπως μας είπες κάρτες οι οποίες θα είναι πολύ φθηνές, επήρες δε εμένα να τις παραλάβω και μου έδωσες το τηλέφωνο του. Σε επικοινωνία μαζί του μου ανακοίνωσε ότι οι φτηνές κάρτες στοιχίζουν 280 Ευρώ.
Βέβαια δεν τις επήρα και παρήγγειλα στον LZ1JZ τις QSL και που εγώ τις πλήρωσα. Συνήθισα βλέπεται αλλά δυστυχώς θα έχει και συνέχεια! Για συμμετοχή στο ειδικό buro της ΕΕΡ ούτε λόγος. Έτσι λοιπόν με δικά μου έξοδα έστειλα τις περισσότερες κάρτες στο εξωτερικό.

Και να ασχοληθούμε τώρα με το τρίτο σκέλος του project το Άγιο Όρος και που είναι και το σπουδαιότερο και ποιο σοβαρό γιατί γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς.
Τα προσωπικά διακριτικά ή τα ειδικά ραδιοερασιτεχνικά διακριτικά οφείλουν να τηρούν και να σέβονται και να εφαρμόζουν τον ίδιο νόμο και τις ίδιες υπουργικές αποφάσεις. Ξεκινάω με αυτή την προϋπόθεση γιατί κάποιοι προσπαθούν αυτά τα δύο να τα ξεχωρίσουν.
Αποφάσισαν λοιπόν τα μέλη της ομάδας να ξεκινήσουν τις επαφές με το Α.Ο και να πάνε 2 μέλη να συζητήσουν. Τα μέλη αυτά ήταν βεβαίως ο Αρχηγός (SV1GRM) και ο SV1RP.
Πριν ξεκινήσουν ζήτησαν χρηματική συνδρομή, την οποία δεν την αρνήθηκαν κάποιοι από την ομάδα.
Ναι το βρήκατε ο ένας όχι κορόιδο αυτή την φορά αλλά βλάξ τους έδωσε 200 Ευρώ, άλλος που έδωσε ήταν ο SV0XAD άλλα 200 Ευρώ, δεν είμαι σίγουρος αν έδωσε και ο SV2FWV. Αρχηγέ εγώ λέω ονόματα εσύ? Τι έγινε αυτός ο Ασκός ακόμη τον παλεύεις ή προσπαθείς να βγάλει ουρά η αχλάδα? Λόγια δικά σου.

SV1JG είπε...

Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για το τι έκαναν όταν πήγαν στο Α.Ο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετέφερα τον Αρχηγό στο σπίτι του στο Γέρακα για να παραλάβει την ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση της Ιεράς Κοινότητας.
Αφού επήραμε την αρνητική απάντηση εγώ θεώρησα ότι θα σταματήσουμε την προσπάθεια.
Έλα όμως που είχαν άλλα στο μυαλό τους οι SV1GRM και SV1RP οι οποίοι με γνωριμίες που έκαναν στην μονή Κουτλουμουσίου συνέχισαν τις προσπάθειες για να εκπέμψουν από το Α.Ο χωρίς την συναίνεση της Ιεράς Κοινότητας, παραβιάζοντας το Σύνταγμα άρθρο 105 που ρητά κατοχυρώνει το αυτοδιοίκητο, και που στο άρθρο 2 γράφει ότι το Α.Ο. διοικείται από τους 20 εκπροσώπους των Ιερών Μονών που αποτελούν την Ιερά Κοινότητα.
Στο σημείο αυτό για να μην ισχυριστούν κάποιοι ότι εγώ συναινώ σε αυτό που το Σύνταγμα και οι νόμοι ορίζουν σας λέω ότι είμαι αντίθετος και σχετικά μου σχόλια μπορείτε να διαβάσετε στην διαβούλευση που έγινε για την τελευταία Υπουργική Απόφαση. Από την στιγμή που αυτό το καθεστώς δεν άλλαξε, οφείλουμε όλοι να το σεβασθούμε και να μην δίνουμε ερμηνείες που το παραβιάζουν.

Με τον τρόπο που ερμηνεύεται τους νόμους αύριο πηγαίνεις στην Ακρόπολη χωρίς την άδεια του Υπουργείου να εκπέμψεις. Θα σε αφήσουν? Δεν το νομίζω. Θα πας στη Καλόλιμνο χωρίς την άδεια του ΓΕΣ θα σε αφήσουν? Προφανώς όχι. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για το Άγιο Όρος. Με δύο λόγια και η πιο απλή άδεια που ζητάμε από το Υπουργείο γράφει ότι αν εκεί που θα πας δεν επιτρέπεται ή δεν σε θέλουν δεν εκπέμπεις τελεία και παύλα.
Μεγάλε Αρχηγέ με τα καρύδια θα ζητήσεις συγγνώμη που για αυτά που έχεις γράψει : Ο καλόγερος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ειδική άδεια από την επιστασία για να εκπέμπει, το κάνει βασιζόμενος στην άγνοια της επιστασίας και συγχρόνως κάθε φορά που ανέκυπτε θέμα ραδιοερασιτεχνικής εκπομπής από το Άγιο Όρος φρόντιζε να βάλει όσα εμπόδια ήταν στο χέρι του και μετά τα έριχνε στην επιστασία.
Η απάντηση αν είχε άδεια βρίσκεται στο QRZ.com.
Να διευκρινίσω για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση ότι, τον γέροντα Απολλώ δεν τον γνωρίζω ούτε έχω μιλήσει στο ράδιο, ούτε στο τηλέφωνο το λέω μήπως πουν ότι είμαι δικηγόρος του.
Επήγε λοιπόν με γραπτή άδεια από το μοναστήρι (δεν την έχουμε δει ακόμη) και εξέπεμψε ο SV1RP ο οποίος μετά από επικοινωνία με τον SV1BDO του είπε ότι μόλις γυρίσει στην Αθήνα θα μεταφράσει τα έγγραφα και θα τα στείλει στην ARRL. Αυτά έγιναν τον Ιούνιο. Τελειώνει ο Νοέμβριος και ακόμη η ARRL δεν έχει στα χέρια της τα έγγραφα όπως φαίνεται στο email που μου απάντησε Dave Patton o αρμόδιος για το DXCC.
Το mail το έστειλα μετά από ερώτηση του SV9COL αν μπορεί να συμπεριλάβει στις κάρτες που μου έστειλε για έλεγχο την κάρτα SV1RP από το Α.Ο.
Όποιος έχει απορίες και ενδεχομένως ερωτήσεις ευχαρίστως να του απαντήσω τις Τετάρτες στα γραφεία της ΕΕΡ.
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήταν υποχρέωση μου να απαντήσω για τα τόσα ψέματα και τις τόσες απειλές που τελευταία έγραψε ο SV1GRM.
Πολλά 73

CW Fun είπε...

Από τις 5 Νοεμβρίου έχω στα χέρια μου το mail της ARRL που επικαλείται ο Cliff, δεν το είχα δημοσιεύσει αν και είχα το ελεύθερο.
Αύριο θα το απολαύσουμε όλοι..

Ανώνυμος είπε...

DYSTYXWS O SV1RL MAS AFHSE XRONOYS ZOH SE LOGOY MAS...

Ανώνυμος είπε...

ετσουξε!!

Старец Сергий είπε...

Οι διψήφιοι λιγοστεύουν συνεχώς, άραγε αυτό είναι καλό ή κακό?