Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

SX90IARU


Από την Τρίτη 1/12/2015 και για όλο τον μήνα Δεκέμβριο "τρέχει" το special call SX90IARU. Λεπτομέρειες στο site της ΕΕΡ , υπάρχουν πολύ όμορφα βραβεία που μπορούν να αποκτηθούν σχετικά εύκολα.


Οι χειριστές που βοηθούν την προσπάθεια της ΕΕΡ είναι οι...

και η συγκομιδή των δύο πρώτων ημερών είναι 2211 qso's ssb, 2275 qso's cw, 716 qso's digi
Σύνολο 5202 qso's. Πιο αναλυτικά...


Online logbook και στατιστικά ΕΔΩ

Όπως φαίνεται και στον πίνακα εγώ βοηθάω στα 20μ CW. Το pileup που υπάρχει δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ, φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και στις άλλες μπάντες. Καλή διασκέδαση στους χειριστές και καλή επιτυχία σε όσους κυνηγούν τα βραβεία.

e e
CW Fun

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.raag.org/news.asp?ITMID=952&LANG=GR

5/12/2015
Πρόσκληση σε Καταστατική Γενική Συνέλευση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται όλα τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού σε Καταστατική Γενική Συνέλευση στις 3 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή, στις 11:00 π.μ. στα εντευκτήρια της Ένωσης επί της οδού Παύλου Μελά 42, Περιστέρι, με μοναδικό θέμα:


Τροποποίηση του άρθρου 1 ως εξής:
Άρθρον 1ον:
Ιδρύεται Σύλλογος εν Αθήναις υπό την επωνυμίαν «ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ».
Ο Σύλλογος έχων έδραν στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, επί της οδού Παύλου Mελά 42, διέπεται υπό των διατάξεων του παρόντος καταστατικού.



ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ρ/Ε ΣΤΑΘΜΟΥ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.