Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

SZ8L στο Iaru R1 VHF contest.

Συμμετείχε και φέτος ο σύλλογος μας στο vhf contest καθώς και στο HF Field day.
Κορυφή Προφήτης Ηλίας , KM08HR στα 1000m a.s.l. Στα HF ο Μπάμπης SV1UH και φέτος βγήκε στην κατηγορία single op με μια κάθετη κεραία.

Στο VHF contest συμμετείχαμε στην κατηγορία single op με χειριστή τον SV8GKE. 
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με ένα φανταστικό άνοιγμα προς την Αδριατική αλλά δυστυχώς κράτησε μόνο 2-3 ώρες, ικανές όμως να δώσουν περίπου 25.000 πόντους στο ξεκίνημα. Μετά η διαδόση κατέβασε διακόπτη και επανήλθε σε πιο νορμάλ πλαίσια την Κυριακή μετά τις 9:00πμ.

Δυστυχώς και σε αυτό τον διαγωνισμό με ταλαιπώρησε ο νεόφερτος θόρυβος στην μπάντα ο οποίος ήταν καρφωμένος εκτός των άλλων κατευθύνσεων και στην καλή μου των 330 μοιρών, όπου  εκεί δουλεύω την Β.Ιταλία. Όλες οι επαφές έγιναν με την κεραία να έχει απόκλιση στην κατεύθυνση του QSO πάνω απο 20 μοίρες, ούτως ώστε να βρω ησυχία στον δέκτη και να μπορώ να ακούσω.

Απολογισμός, 83 επαφές εκ των οποίων 17 να είναι πάνω από τα 1000 χιλιόμετρα, και άλλες τόσες να ανάμεσα στα 800-1000km, τελικό score 44837 πόντους με τον δείκτη απόσταση ανά επαφή να φτάνει τα 540 km/qso !!

Πολύ δυνατή συμμετοχή είχαν και οι Γιαννιώτες όπου λογικά αναμένεται να ανακοινώσουν ένα μεγάλο score στην κατηγορία multi op.
Ακολουθούν λίγες φωτο από το σημείο.
e e
CW Fun

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κερακι αναψες?