Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια, μόλις κέρδισες...


Είσαι νέος, ωραίος, ραδιοερασιτέχνης ΜΗ μέλος της ΕΕΡ και κάτω των 25 ετών;;;; ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ μόλις κέρδισες...
Οοοοοχι αιφον, όοοοοχι σαμσουγκ, ΟΟΟΟΟΧΙ ΓΚΌΜΕΝΑ (σιγά μην την δίναμε σε σένα αν την βρίσκαμε!!)  αλλά κέρδισες δωρεάν συνδρομή στο μεγαλύτερο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό της Ένωσης Έλληνων Ραδιοερασιτεχνών το SV NEA.  Στείλε mail στο raag-hq(πάπια)raag.org για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Να σημειωθεί ότι το SV NEA προσφέρεται δωρεάν στα μέλη της ΕΕΡ, ενώ τα ΜΗ μέλη έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν έναντι μικρού αντιτίμου. 

Μπράβο στην ΕΕΡ για την προσφορά αυτή, βέβαια όπως πάντα πίστευα και υποστήριζα κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασιστεί η ΔΩΡΕΑΝ παροχή του περιοδικού σε όλους.

e e
CW Fun

6 σχόλια:

CW Fun είπε...

Στείλε πάλι το σχόλιο σου χωρίς την μουσική επένδυση..

Γκιώνης είπε...

Να σου στειλω δυο πιτα γυρο και μια γκαζοζα?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Χίλια συγνώμη αλλά το τραγούδι το θυμάμαι.
Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμε.

Πάντως μπράβο στην Ένωση για την κίνηση αυτή και εύγε.
Σε μια χώρα όπου οι συνταξιούχοι αποτελούν την πλειψηφία καλό είναι να ενεργοποιηθούν και νέα άτομα τα οποία με αγάπη θα προσεγγίσουν το χόμπι.
Νεο αίμα,νέες ιδέες,νέες συμπεριφορές.

Εύχομαι να υπάρξει ενδιαφέρον και να δημιουργηθούν δίαυλοι επικοινωνίας με τους νέους αυτής της χώρας.

Εντός και εκτός αυτής, νέοι άνθρωποι αγωνίζονται για την μαθηση και τη δημιουργία.

Μια ευκαιρία γνώσης και μάθησης μέσα απο το χομπι θα την έχουν.

Καλή ανάγνωση στους νέους και τις νέες.

Γκιώνης



Ανώνυμος είπε...

Εάν κάποιος ήταν μέλος της ΕΕΡ με κωδικό και σταμάτησε πρό πενταετίας να πληρώνει ο κωδικός είναι ενεργός και μπορεί να κατεβάζει το περιοδικό. Εγώ γιατί να πληρώνω ?
Δεν πρέπει να έχει γίνει εκαθάριση κωδικών μελών εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα το περιοδικό κυκλοφορεί ελεύθερο σε συγκεκριμένο site ακριβώς μετά την ημερομηνία ανάρτησής του στό επίσημο site της ΕΕΡ.

Βέβαια ,την εποχή της πληροφόρησης, πρέπει να είναι δωρεάν, τώρα που δεν κοστίζει τίποτα στήν ΕΕΡ η δικτυακή έκδοση και που δεν υπάρχει άλλο δωρεάν δικτυακό περιοδικό. Είχαμε το 5-9Report αλλά μάλλον σταμάτησε, αφού έχει να αναρτηθεί από τον Αύγουστο 2016 και τα τελευταία τεύχη(Απρίλιος - Αύγουστος ) είναι τα ίδια.
Το πρόβλημα με το SV-NEA δεν είναι τα χρήματα, είναι η ανανέωση. Το βάρος του περιοδικού το σηκώνει ένας Άνθρωπος και Μπράβο του.

CW Fun είπε...

Έχεις δίκιο, βέβαια δεν γνωρίζω το site που αναφέρεις, αν θες μας το λες, αλλά πέραν αυτού κυκλοφορεί μέσω μαιλ την ίδια μέρα.
Όντως είναι λίγο του ματσ η "πωληση" του, πιστεύω κάποια στιγμή να διατεθεί δωρεάν μας και το κόστος του έντυπου δεν υφίσταται πλέον, το 59 ραπόρτο πως άντεξε τόσα χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το έλεγες και τζάμπα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Ένωσης. Κανά 2 χιλιάρικα πάνε για την σελιδοποίησή του κάθε χρόνο.

Εδώ ακόμα και από την ιστοσελίδα τους δεν έχουμε άμεση ενημέρωση και περιμένουμε το περιοδικό για να μάθουμε τι έγινε και όχι τι θα γίνει και αυτό πάλι με περιορισμούς.

Και μιας και λέω για τη σελίδα... έχει καταλάβει κανένας γιατί διαγράφονται από το αρχείο των ανακοινώσεων τα σεμινάρια που έγιναν ή γιατί δεν έχει δοθεί από τη σελίδα της Ένωσης το λινκ για την online παρακολούθηση;

Facebook δεν έχει όλος ο κόσμος και το λινκ και εκεί δόθηκε σε σχόλιο που για να το δεις από το δημόσιο λογαριασμό πρέπει να το ψάξεις αρκετά.

Τα λέμε και τα ξαναλέμε και τίποτα δεν αλλάζει.