Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Αποτελέσματα διαγωνισμών ΕΕΡ.

Δύο πρώτες θέσεις και μία τέταρτη  για τον σύλλογο της Λευκάδας ,ο απολογισμός της χρονιάς για τους διαγωνισμούς που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών.
Πιο αναλυτικά ο σύλλογος με το διακριτικό του SZ8L έλαβε,

1η θέση VHF CONTEST Σεπτεμβρίου χειριστής SV8GKE Μιχάλης Κτενάς

1η θέση CW FIELD DAY Ιουνίου χειριστής SV8GKE  Μιχάλης  Κτενάς

4η θέση SSB FIELD DAY Σεπτεμβρίου χειριστής SV1UH Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος.



Ελπίζουμε και φέτος να συνεχίσουμε την καλή παράδοση!


---------------------------------------------------------------------------------

Για το τέλος άφησα το μπάχαλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της IARU στα vhf αποτελέσματα. Καταρχήν δεν έχει βγάλει ακόμα τα τελικά και στην σελίδα της που βρίσκεται υπό εγκατάλειψη τους τελευταίους μήνες υπάρχουν μόνο τα προσωρινά.

Όσον αφορά την συμμετοχή του SZ8L η κατηγορία που δηλώθηκε  στην ΕΕΡ αλλά και στην IARU ήταν η 145MHz single operator, κάτι το οποίο δημοσιεύθηκε στην σελίδα της IARU . Στην πορεία και μετά απο 20 ημέρες περίπου και χωρίς να γνωρίζω τον λόγο το ημερολόγιο μας μεταφέρθηκε αυτόματα στην κατηγορία 6H 145 mhz, με αποτέλεσμα αντί των 44837 πόντων που είχαμε να μας κρατήσουν το score των πρώτων 6 ωρών (26227 πόντοι) .


Ενημέρωσα και διαμαρτυρήθηκα τόσο στην ΕΕΡ όσο και στον vhf contest manager της IARU OE1MCU  αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση.


Να τονίσω ότι εάν ήθελα εγώ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να στείλω μόνο τις πρώτες 6 ώρες του διαγωνισμού και να δηλώσω συμμετοχή στην 6ωρη κατηγορία, είναι νόμιμο και δεν συνιστά παρατυπία. Όπως για παράδειγμα μπορεί κάποιος να τρέξει all band ένα contest και να στείλει ημερολόγιο single band γιατί θεωρεί ότι πήγε καλύτερα σε μια μπάντα από τις υπόλοιπες άλλές.

Δεν το έκανα και επέλεξα την 24ωρη κατηγορία και ας μου δίνει μία θεση κοντά στην 100σταδα όταν στην 6ωρη κατηγορία μπαίνω 30άδα στην Ευρώπη.

e e
CW Fun

Δεν υπάρχουν σχόλια: