Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Rufzxp new score!

Και πάνω που έχεις πιάσει ρυθμό και πας για κάτι καλό σου βγαίνουν τα παράξενα...
Βαλτός από το γκρουπέτο είσαι και εσύ;;;




Τώρα θα μου πουν από το γκρουπέτο αν κέρδισα ζωή πριν περάσω την πίστα, τόσο ξέρουν από TETRIS.







e e
CW Fun

9 σχόλια:

CW Fun είπε...

Στάθη για κοίτα λίγο στον καθρέφτη...έρχομαιιιιι.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχεις απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Πιθανόν να πάσχεις από cw ψύχωση.
Το κεντρικό νευρικό σου σύστημα, έχει σίγουρα πάθει κλονισμό και το χειρότερο είναι ότι σου αρέσει κιόλας.
Παραληρείς συνεχεία με το γρουπέτο σου, και πυροβολείς άστοχα και διαρκώς εναντίον του.
Η δυσκολία να προσεγγίσεις τα προβλήματα σου και να τα θεραπεύσεις σε οδηγεί στην παράνοια.
Όσο προχωρείς με τον ανόητο σαρκασμό σου, στάσου λίγο και ξανασκέψου αναδρομικά το παρελθόν σου σε πολύ παλαιότερα χρόνια για να βρεις την προέλευση των καταδιώξεων που υπέστης. Ίσως έτσι να αυτοθεραπευθείς.
Στο εύχομαι πραγματικά να γίνεις καλά σύντομα γιατί σε γνωρίζω από κοντά και δεν είσαι κακός άνθρωπος. Όμως εάν συνεχίσεις να πορεύεσαι στην ζωή σου έτσι, μπορεί να φτάσεις στη σχιζοφρένεια.
Η επιθετικότητα σου είναι το ελατήριο της ψύχωσης που έχεις, και είναι μια πλήρως ασυνείδητη επιθετικότητα, η οποία εκφράζεται με τον παραληρητικό σου λόγο εναντίον του γρουπέτου και αύριο ποιος ξέρει, κάπου αλλού ίσως.
Κάποια στιγμή θα έρθω να σε βρω και θα εμφανισθώ μπροστά σου σαν από μηχανής θεός, για να προσπαθήσω με όσα αποθέματα αγάπης έχω ακόμα προς το πρόσωπο σου, να σε πείσω ότι κάνεις λάθος και παρασέρνεις μαζί σου και άλλους που από ότι βλέπω μέχρι τώρα δεν έχουν ακόμα νοσήσει όπως εσύ.

CW Fun είπε...

Καλημέρα αγαπητό μου γκρουπέτο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που με γλύτωσες από το 50εύρο, πλέον η επίσκεψη σε ψυχολόγο είναι περιττή!!

Εμπεριστατωμένη άποψη, με ωραία γραφή. Θα μπορούσες άνετα να γράψεις μυθιστόρημα, αν κολήσεις στον τίτλο θα βοηθήσω εγώ.
Μια καλή ιδέα είναι...

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠΕΤΟ

Όντως φέρω τραύματα από τα παιδικά μου χρόνια, εγώ προτιμούσα να παίζω μπάλα και πόλεμο με σπαθιά από τάβλες και οι φίλοι μου έχοντας την οικονομική ευχέρια έπαιζαν τέτρις και πάκμαν στο καφενείο της γειτονιάς.Από τότε τα έχω βάλει με την νεο-εισερχόμενη ψηφιακή απειλή.

Η κόκκινη παράγραφος στις τελευταίες αναρτήσεις δεν είναι κάτι που σας προσφέρω εγώ, είναι κάτι που το κερδίσατε με την αξία σας, το δικαιούστε. Για παράδειγμα η αναφορά της συγκεκριμένης ανάρτησης αφορά σχόλιο μέλους σας(με ενημέρωσε ποιός είναι) σε παλαιότερη ανάρτηση σχετικά με το RufzXP, σου το παραθέτω...

πααααααααααλι τετρις παιζεις? γιατι δε κοιτας ενα χειρηστηριο απο εδω. ειναι ρουλεμανατα και με vibration νομιζω θα σε βοηθησουν να περασεις την πιστα

https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1+ps3&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MOHVUa-kFYfXtAbO-oHYDg&ved=0CGQQsAQ&biw=1600&bih=747


Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν;;;;

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Μιχάλη,

Βαλλώμεθα πανταχώθεν ...

Μόλις αναρρώσω από το IOTA, θα γράψω κι εγώ τα δικά μου ... για να γουστάρουμε !!

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

...Είπα, που λες, κι εγώ να δω βρε παιδί μου, να γίνω λίγο διαλλακτικός και open-minded και να παρακολουθήσω πώς γίνεται QSO με SDR σε ένα από αυτά τα xSK και JT modes, σε βιντεάκια του youtube.

Είδα κάτι κόλπα, που λες, κάτι 2πλες και 3πλες οθόνες με κάτι περίεργα προγράμματα (όλα εμπεριείχαν τον όρο SDR στον τίτλο τους) και κάτι γραμμές κάθετες, πώς ήταν το trailer του Matrix, έ! ένα τέτοιο πράγμα, μόνο που οι γραμμές ήταν πορτοκαλοκίτρινες σε μπλε φόντο. Κάποιος σε ένα βίντεο αναφερόταν σε αυτό σαν "καταρράκτης" (waterfall). Φοβερά πράγματα σου λέω ...!!!... ούτε στην Έδεσσα τέτοιος ...

Ήταν, που λες, ο τυπάκος και με το ποντίκι κηνυγούσε τις γραμμές και μετά με ένα κλικ έστελνε κατεβατά ολόκληρα στον ανταποκριτή, για τον καιρό, τον εξοπλισμό του, τί έφαγε χθες, αν πετάει ο γάϊδαρος και ένα σωρό άλλα ... σκέφτηκα, άντε να τα χειρίσεις όλα αυτά χωρίς ούτε ένα λάθος, αποκλείεται !! ΖΗΤΩ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!!

Αφού ξεπάστρεψε τον πρώτο ανταποκριτή, ρουφώντας βασανιστικά τις τελευταίες ρανίδες αφρού από το φραπέ στο πλαστικό, πλακώσαν μαζεμένοι καμιά δεκαριά !!! Πορτοκαλοκιτρίνισε η οθόνη σου λέω !! Ο άλλος, δίπλα του, κάτι μουρμούριζε για φοβερά IMD, DSP και φίλτρα, αλλά ο τυπάκος είχε ξεσαλώσει !! Το ποντίκι, μιλάμε, ούτε νέφτι να του είχε βάλει !!

Μου θύμισε πριν καμιά 20αριά χρόνια που έπαιζα το 1942 της Elite Games (με τα αεροπλάνα του Β'Π.Π. για όποιον δεν θυμάται), που προσπαθούσες να προλάβεις όλα τα αεροπλάνα που σου έρχονταν από το πάνω μέρος της οθόνης (μόνο που αυτά δεν ήταν πορτοκαλοκίτρινα !!), να τα σουτάρεις, μπας και πάρεις το γαμ$#@%ο κανονάκι και περάσεις την πίστα !! Χαμός, σου λέω !!

Αδημονώ, πέρα από το MultiRX function των SDRs, να δω το συντομότερο δυνατόν και το MultiTX, ώστε πλέον να αποκτήσει πραγματικό νόημα, η έννοια του Multi-Multi, με ένα μόνο PC και ένα SDR στικάκι !! Αν είναι και multiband η πινέζα (80m-10m)... ποιος τους πιάνει !!

Πάω σπίτι να ηρεμήσω και να κάνω λίγο προπόνηση στο MR, να στρώσω κεφάλι, γιατί με τις αρλούμπες θα φρικάρω !!

73

CW Fun είπε...

Αυτά γράφεις και δεν θα την αποφύγεις και εσύ την ψυχιατρική γνωμάτευση!!

Γκιώνης είπε...

Το Tetris ειναι σταση ζωής.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ευσταθιε.. ξεκινας να μιλησεις για το SDR και καταληγεις να περιγραφεις PSK operating. λες και οσοι κανουν PSK με αναλογικα μηχανηματα δεν κυνηγανε καταρακτες...
Επειδη εχεις μπλεξει το βολλευ με το τρολευ, SDR πομποδεκτης δεν ειναι καταναγκην και ψηφιακα Mode. ειναι ενας πομποδεκτης οπως ολοι οι αλλοι. κανεις ψηφιακα οπως PSK , JT , CW ή αναλογικα οπως SSB.
δεν εχει καμμια διαφορα. εγω με το δικο μου εχω καπου 3000 επαφες απο τις οποιες οι 2500 ειναι ssb εχω καμμια 15αρια PSK καμμια 10αρια cw και οι υπολοιπες JT. απλα τα sdr πλεονεκτουν στα ψηφιακα λογο ευκολιεων (πχ δεν χρειαζεσαι interface) αυτο δε σημαινει οτι ομως η χρηση τους ειναι αποκλειστικα για digi modes. ισως επειδη κυκλοφορουν πολλα απλα QRP kitakia οι χρηστες τους να στρεφονται προς τα εκει. ομως δεν ειναι κανονας αυτος..

ξεμπλεξε λιγο στο μυαλουδακι σου το βολευ απτο τρολλευ ειναι αλλα αθληματα.

CW Fun είπε...

Ναι ναι το βεβαιώνω και εγώ, τα κάνει όλα αυτά....μέχρι να καεί το ρημάδι..