Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γιατί;;;;;;

Γιατί υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;; Είναι δυνατόν να είναι άνθρωποι;; Τυφλός  από τον πρώτο μήνα της ζωής του ο "Γερμανός" κατάφερε να επιβιώσει 5 χρόνια, έμαθε να γυρίζει όλο το χωριό της Καρυάς Λευκάδος, να περνάει τους δρόμους ακούγοντας μόνο και μη βλέποντας μέχρι που το στοργικό χέρι Καρσάνου τον τάισε φόλα χτες το βράδυ.....δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον προστατεύσω άλλο..

Εύχομαι να μην μάθω ποτέ ποιος το έκανε...

e e
CW Fun

4 σχόλια:

takis perreas είπε...

Κρίμα τον κακόμοιρο τον Πίπη.
(έτσι ονομάζουμε τα ιδίου χρώματος γατιά εις ανάμνηση του Πίπη του Α').
Ατυχώς κι αυτός, ως πρώτος της δυναστείας, δηλητηριάστηκε με φώλα, ενώ ο πρώτος γιός του δηλητηριάστηκε τρώγοντας δηλητηριασμένο περιστέρι! Ατυχώς την ίδια τύχη έχουν ακολουθήσει τα δύο από τα τρία εγγόνια του. Το επιζών τρίτο μάλλον θα προλάβει να φύγει από τραυματισμό σε καυγά. Οι ουλές του το αποδεικνύουν!

Μην πάρεις τον Νόμο στα χέρια σου με τον "Δηλητηριαστή της Λευκάδας". Η κακοποίηση ή θάνατος ζώου τιμωρείται αυστηρά με τον νέο Νόμο! Αν τον μάθεις, κατήγγειλέ τον και άστον να αντιμετωπίζει έως και ποινή φυλάκισης.

Ανώνυμος είπε...

να μαζευτουμε ολοι να του κανουμε βεγγερα

CW Fun είπε...

Δυστυχώς Τάκη είναι δύσκολο να βρεθεί αυτός ο καλόψυχος "άνθρωπος"
Το όνομα του μακαρίτη ήταν Γερμανός καθώς όταν γεννήθηκε ήταν ξανθός με γαλανά μάτια. Από την γνωστή ασθένεια στα μάτια που έχουν τα γατάκια και την αμέλεια την δική μου τότε τυφλώθηκε.
Το ένα μάτι μου έμεινε στα χέρια όταν πήγα να του καθαρίσω την πληγή και το άλλο το έχασε μόνος του από την μόλυνση.

Έκτοτε τον είχα υπό την προστασία μου καθώς ήμουν ο μόνος που αποδεχόταν με την μυρωδιά, όπου αλλού άκουγε φωνές φοβόταν. Είχε αναπτύξει άλλες αισθήσεις, πήγαινε τις βόλτες του, πέρναγε δρόμους, αν καταλάθος έκλεινα την πόρτα της αυλής αυτός σκαρφάλωνε 2μετρο φραχτη και έμπαινε. Το απίστευτο είναι ότι όταν κατέβαινε τον φράχτη έκανε την κίνηση και "κοιταζε" πίσω του λες και είχε μάτια. Και εννοείτε κανείς δεν πίστευε ότι είναι τυφλός μέχρι να τον δει από κοντά ότι δεν έχει καν ματια.

Τέλος πάντων, έχω χάσει πολλές γάτες από φόλα, ηδη αγνοούνται 3-4 ακόμα, αλλά με τον Γερμανό θύμωσα πολύ, όλοι στην γειτονιά ήξεραν ότι δεν βλέπει, ακόμα και το κτήνος που τον τάισε...

Γκιώνης είπε...

Φιλια πολλα ρε

https://www.youtube.com/watch?v=1lr0_YjPej8

Γκιώνης