Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου ΕΕΤΤ


ΕΕΤΤ: 19 επιχειρήσεις σε 8 Νομούς για διακοπή παράνομων εκπομπών το πρώτο δίμηνο του 2014

11 Μαρτίου 2014
Η ΕΕΤΤ, εντός του πρώτου διμήνου του 2014, προχώρησε σε 19 επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη διακοπή λειτουργίας παράνομων εκπομπών στους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Φωκίδας, Ηρακλείου, Μυτιλήνης, Κυκλάδων, Αργολίδας και Πρεβέζης. Οι επιχειρήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΕΕΤΤ για εποπτεία και έλεγχο του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων, καθώς και την προστασία των ευαίσθητων ασύρματων δικτύων, που σχετίζονται με τη δημόσια και εθνική ασφάλεια, από παρεμβολές.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛΑΣ με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε:
  • 14 ραδιοφωνικούς σταθμούς και έναν (1) τηλεοπτικό σταθμό, οι οποίοι λειτουργούσαν παρανόμως, ενώ ένας εξ αυτών προκαλούσε ισχυρές παρεμβολές στο δίκτυο επικοινωνιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
  • Δύο (2) εγκαταστάσεις μη αδειοδοτημένων ειδικών ραδιοδικτύων.
  • Δύο (2) παράνομες εγκαταστάσεις (μία για ραδιόφωνο και μία για τηλεόραση) μεταφοράς προγράμματος (ζεύξεις).
===============================================

Βέβαια οι παραπάνω έλεγχοι αφορούν παράνομες εκπομπές που στερούνται αντίστοιχης άδειας. Εάν υπάρχει άδεια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω..

e e
CW Fun

2 σχόλια:

CW Fun είπε...

Δυστυχώς η ενημέρωση που λαμβάνω συνεχώς δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να νιώσω υπερήφανος για αυτούς που με εκπροσωπούν στην ιδιαίτερη πατρίδα μου...

Γκιώνης είπε...

Γεια σου Μιχάλη.

Γκιώνης